Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A breaking dawn az utolso...

A breaking dawn az utolso rész? (a twilight sagábol? )

Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 17:32
1 2
 1/13 clint ***** válasza:

tuti nem...

A Harry Potter is trilógiának készült, a csillagok háboruja is...

Amiből lehet fejni abból fognak.

2010. jún. 28. 17:33
 2/13 anonim válasza:

a Harry Potter nem trilógiának készült..

az írónó eredetileg is 7 részesre tervezte..

2010. jún. 28. 17:47
 3/13 anonim válasza:
am sztem igen, ez az utolsó, bár én nem olvastam, nem tudom, hogy lehet e folytatni valahogy majd esetleg később
2010. jún. 28. 17:48
 4/13 anonim válasza:
Lehetne folytatni, de ha az írónő még írni akar, akkor szerintem inkább a Midnight sun-t foglya befejezni és kiadni, esetleg a New moon-t is megírja Edward szemszögéből. De persze az is lehet, hogy még folytatja a történetet
2010. jún. 28. 17:52
 5/13 anonim válasza:
ja bocs: fogja
2010. jún. 28. 17:53
 6/13 A kérdező kommentje:
a midnight sun az melyik rész?vagy az mi?
2010. jún. 28. 17:53
 7/13 anonim válasza:
Azt még csak gépen lehet elolvasni, szóval még nincs kiadva könyvben,és elvileg nem is lesz. Az az Alkonyat, csak nem Bella szemszögéből, hanem Edwardéból. Attól kezdve, hogy megismerkednek
2010. jún. 28. 18:05
 8/13 clint ***** válasza:

heni.gabi

az első harry potter kirobbanó sikere után az irónő nyilatkozta h trilógia lesz.

emlékszem....

2010. jún. 28. 18:18
 9/13 anonim ***** válasza:

Ez az utolsó rész. Ha még ír is a sagaval kapcsolatos könyvet, már nem Bella szemszögéből lesz, mert - és itt Meyert idézem - "a Bella centrikus bonyadalmaknak vége, már átváltozott, Renesmeeről is tud már a Volturi, így nem is miről írjon.

Esetleg befejezi a Midnight Sun-t, de én személy szerint jobban örülnék ha a Burok című könyvet folytatná, mert azt tényleg trilógiának szánta. (valaki írta itt hogy ezt is annak szanta pedig ez nem igaz, erdetetileg egy könyv volt, a "Forever Dawn", és ezt bontotta szét négy különálló kötetre, hogy jobban kifejtse a cselekmény szálait)

2010. jún. 28. 22:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Remélem...
2010. júl. 1. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!