Mikor jelenik meg Stephenie Meyer Breaking Down (Twilight Saga IV. ) kötete magyarul? És magyar nyelven a NEW MOON DVD?
Figyelt kérdés
Egyszerűen sehol nem találom a neten! Borzalmas!2010. ápr. 24. 12:17
1/8 anonim válasza:
ez legyen a legnagyobb problémád xd am rögtön bejött a kérdésed alá egy google hírdetés. Várható megjelenés: 2010.6.3 (könyv), film meg nincs magyarul, angol jobb ;) de én nagyon nem szeretem, csak megnéztem még régen.
2/8 anonim válasza:
előző vagyok. még csak annyi h google ;) 2 perc alatt mindent megtaláltam.
3/8 anonim válasza:
én épp most olvasom nem hivatalos forditásban....
4/8 anonim válasza:
én úgy nem olvasnám el, főleg ha interneten kell olvasni, mert gondolom ott olvasod...a neten olvasás...pf
5/8 anonim válasza:
Breaking DAWN istenem, ha annyira rajongók vagytok, tanuljátok már meg leírni, az atyaúritsen szerelmére! Breaking DAWN : június 3.
Magyar DVD: remélem soha.... de május környékére várható..
6/8 anonim válasza:
wordben olvaosm, én is féltem, hogy rossz, de nem, csak gy falom..tagolva van és betűméret se apró...tök jól olvasható..szinte élvezets....jobban látni mitn könyvbetűket :D
pff pff ...:D
7/8 anonim válasza:
jajj utolsó nyugi...bennem is keveredik ez a két szó sokszor..:D
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!