Skicuka kérdése:
Honnan tudom letölteni a twilight 3 részét (Alkonyat, Újhold, Napfogyatkozás) magyar felirattal? Ne legyen mozis!
Figyelt kérdés
Sztem sokkal jobb a feliratos film,mert ott hallom az eredeti hangjukat:)!És ne legyen mozis,mert olyat már én is találtam,de az nem jó!!!2011. aug. 31. 09:52
1/5 anonim válasza:
ahonnan én szedtem le régebben, ott a menüben be tudom állítani, hogy legyen felirat, illetve angol vagy magyar nyelven nézzem.
Szedd le dvd minőségben pl innen, elvileg rajta kell lennie angolul is és felirattal mellékelve:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/5 Adri baba válasza:
3/5 Adri baba válasza:
feliratosan
sajnos az első részt nem találtam feliratosan
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2011. szept. 1. 06:56
5/5 anonim válasza:
Nézd meg moziban, adták már le mind a 3 részt is, vagy vedd meg dvd-n, tiszteld meg ennyivel a készítőket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!