Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mondanátok nekem tini könyvsor...

Mondanátok nekem tini könyvsorozatokat?

Figyelt kérdés

Minta a:

Klikk

Beach girl

Hot girl

Bad girl

Szivzűrös sorozat

Neveletlen hercegnő naplója

Ilyesmi.

Ezért érdekelne:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__963345-ve..

Az első kommentem miatt. Szóval az unokahugom miatt kéne.

köce!

2010. jún. 27. 21:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Meg Cabot: Mediátor ( 6 része van)
2010. jún. 27. 21:42
 2/8 anonim ***** válasza:
1. voltam, és elfelejtettem mondani, hogy amikor én ezt olvastam nekem tetszett. De nem tudom hány éves az unokahugod. De én ezt ilyen 10-14 éves korúaknak ajánlanám.
2010. jún. 27. 21:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Ő 15 éves (lesz) :)
2010. jún. 27. 21:47
 4/8 anonim ***** válasza:

na én meg annál a másik kérdésednél válaszoltam elsőként :D szóval egyetértek, a mediátor nagyon nagyon nagyon jóóó :D kedvenc könyvsorozatom. de nekem még most is testzsik, így 16 évesen, pedig nem vagyok az a hannah montana szint xD ő mediátor főszereplője is 16 éves amúgy. sőt asszema végére már simán 17 :) szóval egyet tudok érteni. megvehetnéd azt. mondjuk a mi könyvtárunk is kicsi, de abban megvan. szóval előbb nézz utána szerintem ha tudsz :) mert ha meg már olvasta akkor...

amúgy arról szól, hogy a főszereplő elég balhés csaj, mivel látja a szellemeket, és neki kell megoldani azokat a dolgokat amik miatt a szellemek itt maradtak és nem léptek tovább. eddig brooklynban lakott, d emost californiába költözik, mivel az anyja hozzámegy egy odavalósihoz. és a szobájában van egy irtó helyes asszem 200 éves kisértet srác. és végülis minden részben egy szellem ügyét oldja meg :) de tényleg irtó klassz könyv :D

2010. jún. 27. 21:58
 5/8 A kérdező kommentje:
Szóval olyasmi mint a szellemekkel suttogó.
2010. jún. 27. 22:00
 6/8 anonim ***** válasza:

öhm nagyjából igen. csak ebben a könyvben suzenak egy kicsit nehezebb, mivel éjszaka ki kell lógnia, be kell törnia s ulijába meg ilyesik. de tényleg hasonlít :) csak suze senkinek sem mondja el, hogy látja a szellemeket. meg ebben jelentős szerepe van a szobájában lévő szellemsrácnak is. mivel teljesen egymásba szeretnek :D és ki gondolta volna, hogy a vége happy end lesz? xP

amúgy meg cabot írta a könyvet.

21:58as voltam :)

2010. jún. 27. 22:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát igen , végülis idősebbeket is érdekelhet. Igazad van.:)
2010. jún. 27. 22:17
 8/8 anonim ***** válasza:

A Szent Johanna Gimi

5 része van eddig :)

2011. aug. 26. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!