Mondanátok nekem tini könyvsorozatokat?
Minta a:
Klikk
Beach girl
Hot girl
Bad girl
Szivzűrös sorozat
Neveletlen hercegnő naplója
Ilyesmi.
Ezért érdekelne:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__963345-ve..
Az első kommentem miatt. Szóval az unokahugom miatt kéne.
köce!
na én meg annál a másik kérdésednél válaszoltam elsőként :D szóval egyetértek, a mediátor nagyon nagyon nagyon jóóó :D kedvenc könyvsorozatom. de nekem még most is testzsik, így 16 évesen, pedig nem vagyok az a hannah montana szint xD ő mediátor főszereplője is 16 éves amúgy. sőt asszema végére már simán 17 :) szóval egyet tudok érteni. megvehetnéd azt. mondjuk a mi könyvtárunk is kicsi, de abban megvan. szóval előbb nézz utána szerintem ha tudsz :) mert ha meg már olvasta akkor...
amúgy arról szól, hogy a főszereplő elég balhés csaj, mivel látja a szellemeket, és neki kell megoldani azokat a dolgokat amik miatt a szellemek itt maradtak és nem léptek tovább. eddig brooklynban lakott, d emost californiába költözik, mivel az anyja hozzámegy egy odavalósihoz. és a szobájában van egy irtó helyes asszem 200 éves kisértet srác. és végülis minden részben egy szellem ügyét oldja meg :) de tényleg irtó klassz könyv :D
öhm nagyjából igen. csak ebben a könyvben suzenak egy kicsit nehezebb, mivel éjszaka ki kell lógnia, be kell törnia s ulijába meg ilyesik. de tényleg hasonlít :) csak suze senkinek sem mondja el, hogy látja a szellemeket. meg ebben jelentős szerepe van a szobájában lévő szellemsrácnak is. mivel teljesen egymásba szeretnek :D és ki gondolta volna, hogy a vége happy end lesz? xP
amúgy meg cabot írta a könyvet.
21:58as voltam :)
A Szent Johanna Gimi
5 része van eddig :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!