SzJG! Nektek szimpatikus Virág?
Nekem egyáltalán nem,mert szerintem buta és nincs személyisége.
Nem értem miért mondja mindenki azt hogy Reni és Virág minta barátnők.
Virág sokszor cserben hagyta Renit,és amikor új barátja lett elhanyagolta.
Nektek szimpi? És ha igen Emósan vagy Hippin?
Egyáltalán nem, sőt, az egyik legellenszenvesebb lány.
- Az rendben van, hogy valaki szakít az emós külsővel, de szakít a komplett személyiségével is? Jó, emósként sem volt intelligens, de hippiként konkrétan egy totálisan más személyiséget kaptunk. Máshogy beszél, máshogy gondolkozik, idegesítőbb és eltúlzottabb.
- KIZÁRT, hogy valaki ennyire ostoba legyen.
- Rémesen rossz barát. Dorián előtt egész tűrhető volt, Dorián alatt nyilván minősíthetetlen, de szerintem Ricsi alatt is pontosan ugyanolyan gáz volt, mint Doriánnal, csak ott sulykolta belénk az írónő, hogy neeeem, Ricsivel más! Hát nem más, mert ugyanúgy sz_rik Renire.
- Rémesen rossz barát 2: K_rva sok mindent tudott előbb, mint Reni (pl hogy Cortez viszonozza Reni érzéseit, vagy a negyedik részben hogy Vikiék már hetekkel azelőtt szakítottak, mint hogy Reni megtudta nyáron Ricsitől), segíthetett volna a barátnőjének az infókkal, vagy próbálhattak volna beszélni Cortezzel hogy hallgassa meg Reni magyarázatát az ominózus Halloween-Jerome-Benoit botrány miatt. Semmit nem tesznek Reniért. Ricsi még oké, neki nem sok köze van Renihez (hiába mondják, hogy nagy barátok, semmi közös dolguk), de Virág elvileg a nagy BFF-je, holott Kinga ezerszer jobb barátja Reninek, Virág még a haver jelzőt sem érdemli meg.
- Pofátlan a szüleivel szemben, akik mindent megadnak neki, kaják, kiskutya, halacska, Ricsivel mehetnek minden csütörtökön mozizni, és azzal hálálja meg, hogy minden félévben legalább egyből bukik. Én elég szomorú lennék, ha ilyen lányom lenne.
Szóval nekem ezerszer unszimpatikusabb, mint pl Arnold vagy Edina, akik elvileg a gonoszok ugye :D
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!