Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha szimpatikus vagyok egy...

Ha szimpatikus vagyok egy lánynak és virágot viszek neki, az benne negatív érzeteket is kelthet?

Figyelt kérdés
Vagyis tarthat gyengének, férfiatlannak, párkapcsolatra alkalmatlannak ettől? Kora huszonévesek vagyunk. Mi manapság a "legjobban favorizált udvarlási módszer"?

2014. okt. 1. 21:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem amúgy örülne neki, kedves gesztus
2014. okt. 1. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Manapság az, hogy megbököd fészbúkon. :D
2014. okt. 1. 21:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha nem jössz be neki,akkor nyilván igen,de szerintem azért nem esik neki rosszul,ha virágot kap.

Én mondjuk a hosszú és őszinte beszélgetéseket többre értékelem,mint akármelyik bókot.

2014. okt. 1. 21:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, a virágtól férfiatlannak? Egy lány sem fogja ezt gondolni, biztosítalak felőle.
2014. okt. 1. 21:52
 5/6 anonim ***** válasza:
azért ismeretlenül ne állíts be egy nagycsokor rózsával
2014. okt. 1. 22:30
 6/6 anonim ***** válasza:
ja, azt hiheti hogy te azt hiszed róla hogy meg van halva és a sirjára hozod a virágot. Mi a f**z :D
2014. okt. 1. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!