Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy ilyen fiú szimpatikus...

Egy ilyen fiú szimpatikus lehet a negatív tulajdonságainak ellenére is?

Figyelt kérdés

A mai fiatalokhoz képest különc.Nem igen jár bulizni.Szeret sportolni,olvasni,szerelni.Eltudja magát foglalni.Szeret dolgozni.183 centi magas 75 kiló,szálkás,rövid hajú.Átlagosan öltözik.Semmi kihívó ruházat.A páwákat utálja.

Rendes,udvarias,megbízható.Segítőkész.

Viszont elég távolságtartó.Egy kapcsolatban is.Heti 2-3 találkozás neki elég.Nem bírja a féltékenykedést és a hisztit.Ha feszült akkor néha elég rossz hangot üt meg még azokkal is akiket nem szeretne megbántani.Csöndes.Nem beszél olyan sokat.

Majdnem 20 éves srác.

2013. jún. 2. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
nagyon udvarias, rendes, segítőkész lehet, ha utálja a páwákat
2013. jún. 2. 17:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezt így nem lehet úgysem eldönteni, hogy leírsz néhány jó és néhány rossz tulajdonságot. De akár lehet is, persze. Ezek egyáltalán nem elviselhetetlen tulajdonságok, amiket leírtál.
2013. jún. 2. 17:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem szimpi,mert én is elég hasonló tulajdonságokkal rendelkezem.
2013. jún. 2. 17:49
 4/5 anonim válasza:
Nekem szimpi, főleg hogy én se bírnék napi szinten mindig együtt lenni a párommal, függetlenül attól, mennyire szeretem. (Ezzel már volt is probléma) De abban igaza van az előttem kérdezőnek, hogy ezek a jó tulajdonságok, az éremnek két oldala van, és arról nem volt szó :)
2013. jún. 2. 22:00
 5/5 anonim ***** válasza:
majdnem az önarcképem csak nem vagyok valami csendes és szeretek bulizni hónaponta 2-ször 3-szor nagyon szimpi amúgy :D
2013. jún. 4. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!