Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Trónok harca sorozat könyvei...

A Trónok harca sorozat könyvei csak puhakötésben kaphatóak? Ha igen, nektek nem tört meg a gerince?

Figyelt kérdés
17/L

2018. szept. 17. 19:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen, csak paperback-ként kapható. Nálam egy kicsit elkezdett foszlani a könyv alja, de egyébként nem tört meg. (Bár a nemet és kort nem értem miért írtad oda.)
2018. szept. 17. 19:42
 2/11 anonim ***** válasza:
Volt keménykötésű kiadás is. Horror áron még be lehet szerezni.
2018. szept. 17. 20:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Sosem értettem, miért nem lehetett két kötetben kiadni őket, mint pl. Stephen King több művét.
2018. szept. 17. 20:53
 4/11 anonim ***** válasza:
14%

Mi bajotok a digitalizált könyvekkel?!

Kissebb helet foglal,olcsóbb👿

És nem törik a gerince,nem hiányoznak oldalak,nem maszalódik el.

Mobil,tablet,gép,online elérhetőségek...

2018. szept. 17. 21:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy digitalizált könyvet nem ugyanolyan élmény olvasni. Nekem elveszi a kedvem az olvasástól, ha monitoron keresztül kell olvasni valamit. És az ebookot a polcra sem lehet kitenni.
2018. szept. 17. 21:27
 6/11 anonim ***** válasza:
A sárkányok tánca megvan keményfedelesben, a többi részről nem tudok hogy lett volna ilyen kiadás.
2018. szept. 18. 02:57
 7/11 anonim ***** válasza:
32%
#5 Monitoron én sem tudok olvasni, meg úgy igazából szerintem senki, de erre vannak az e-book olvasók. Nem lehet megkülönböztetni az igazi papírtól.
2018. szept. 18. 18:59
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Pedig azért a lapozgatás eléggé hozzáad a feelinghez. :D Sokkal jobb érzés egy rendes könyvet szorongatni, lapozni mint hogy az e-book olvasón koppintással meg húzással lapozni.
2018. szept. 18. 19:08
 9/11 anonim ***** válasza:
18%

#8@$ 😹👿 telefonról olvasok,automata görgetéssel.

~8 dioptriás szemüvegem van,de a digitalizált szöveget jobban látom,mivel nincs elmosódva a szöveg.

A helyi könyvtár egy rakás....

A havi könyvvásárlás szerintem havi 20-30 ezer forint lenne,(6-8 könyv),anyagilag nem tehetem meg.

2018. szept. 18. 20:17
 10/11 Balázs Dzsenifer válasza:
Szia igen csak puha kötését van és nem tört meg de esetleg PDF Ben is megtalálod őket
2018. szept. 19. 04:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!