Hosszú, magyar Severitius címek?
Nagyon sokat olvastam már, így már nem is találok :/ pedig jó lenne. Vagy ha nem is olyan hosszú, de akkor legyen befejezett.
Hosszabbak közül ezeket olvastam
Shadow, avagy az utolsó ajándék
Salvador benevolus
Boldog napok a pokolban ( és a másik 2 folytatása)
Magyarul tudok csak, szóval magyar kellene.
Köszönöm, már vele is kezdtem:)
Ha esetleg van még, akkor kérlek küldtétek a címét
Nekem több nagy kedvencem van, és elmondhatom, mindegyik egyedi a maga nemében. Vagy Harry karaktere, vagy Perselusé, vagy a kettejük kapcsolata miatt kezdtem az olvasásukba. Először én is 'A páratlan' trilógiát ajánlanám, de mivel olvastad, ezért felesleges. Bár most elkezdték folytatni, szóval majd érdemes néha ránézni.
Merengőn több is a kedvenceimmé váltak. Lily bűbája névre hallgat az egyik, ami bár befejezetlen, a lényeg már benne van. Nagyjából 3 fejezet maradt le. Egy másik a Prefects Memoria. Ez nem épp hosszú, de befejezett történet. Ugyanebbe a kategóriába tartozik az Álmok földjén, amit én szintén kedvelek. Ami még merengős, és nagy kedvenc az a Titkok, de ez eredetileg egy drarry és a severitus csak egy mellékszála, tehát csak úgy láss neki. De ha valami tényleg hosszabbat akarsz, akkor a Harry Potter és a Belső Ellenséget ajánlom, aminek folytatása is van. Nem épp a leggyorsabban haladó sztori, de jól átgondolt és érdekes. Csak nekem a severitus szál kicsit lassan halad.
Amit még ajánlani tudok, az a Változások a Furfangos Főzetek blogon. Ez egy régebbi történet és megint csak egyedi, de én már többször újraolvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!