Mièrt ezzel szidják Szűcs Vandát?
Sok kritikát olvastam Szűcs Vanda könyvèről, amit mèg 14 èvesen írt.
Èn most vagyok 14 èves, ès elolvastam a könyvèt.
Aki nem ismernè, annak elmondom, hogy egy ikerpárról szól, akik külsőleg egyformál, belsőleg viszont èg ès föld.
Az egyik lány makacs, hiú, rossz tanuló, ès „vagány”. A másik jó tanuló, affèle „jó kislány”.
Nos, sokan azèrt szidják az írót, mert hogy „egy ikerpár kèt tagja nem lehet ennyire különböző belsőleg”.
De mièrt ne lehetne?
Meg mèg azt szokták mondani, hogy ugyanabban a házban nevelkedtek, nem lehet a viselkedèsük ennyire más.
Mi a húgommal is egg házban nevelkedtünk, ès mèg is szinte mint a kèt karakter a könyvben, csak èm egy èvvel idősebb vagyok.
Mièrt pont ezekèrt szidják/szidták szegèny lányt?
Nem hallottam még a könyvről, és a lányról sem.
Viszont gondolom nem csak ez a bajuk az embereknek. Mármint, szerintem alapból sokan (főleg a fiatalabbak) még úgy gondolják, az ikrek nem különbözhetnek annyira egymástól. Most függetlenül attól, hogy hogy van ez az egész, egy jó könyvben ez lenne a legkisebb probléma. Szóval csak emiatt biztos nem pocskondiáznák a könyvet/lányt, szóval nyilvánvalóan azért van sok negatív vélemény, mert az egész könyv nem állja meg a helyét.
De látom, hogy ez is egy tucat könyv. Vagyis az egyik vagány lány, a másik jó kislány. Persze ilyen alappal is lehet jó könyvet írni, de átlagban ez sosem történik meg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!