A burok : Stephenie Meyer . Ki olvasta már? Mi lesz a Vége? Vandát megölik majd új testbe költöztetik? Na és Iannal összejön? Kérlek mondjátok EL!
Figyelt kérdés
Burok2012. máj. 4. 15:38
1/8 anonim válasza:
Én olvastam.:) Vandát egy új testbe költöztetik, összejön Iannal, és a barlangban marad.:)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) hálás vagyok.
2012. máj. 4. 16:28
3/8 anonim válasza:
Én is olvastam.Eszméletlenül jó könyv!Sokat tanultam belőle.
4/8 A kérdező kommentje:
Én ma olvastam ki,kiolvasom most a 61 órát és kezdem is előröl a Burok-ot :) CSODÁLATOS A KÖNYV! Eleje kicsit vontatott,de nem rémisztett meg,hiszen tudtam hogy igényes munkát tartok a kezemben. Én bevallom,sírtam is rajta eleget...
2012. máj. 4. 19:46
5/8 A kérdező kommentje:
Még mindig a könyv hatás alatt állok! Meghatározó pont lett az életemben :)
2012. máj. 4. 19:47
6/8 anonim válasza:
én is így voltam.ezért is imádok olvasni.Még vagy egy napig az a könyvhangulat leng körül. :) 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!