Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hallottatok már a Modern...

Hallottatok már a Modern istennők kézikönyvéről? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

A minap hallottam erről a könyvről, és azt mondják, hogy nagyon jó és motiváló. Már a címe megfogott, biztos, hogy a tartalma is nagyon jó.

Arra lennék kíváncsi, hogy nektek hogy tetszett, és hogy tudnátok-e valamilyen oldalt vagy linket vagy bármit küldeni, ahol ezt elolvashatom, mert nem találtam sehol online.

A válaszokat köszönöm!:)

#könyv #Modern istennők kézikönyve
2018. márc. 18. 13:49
 1/2 A kérdező kommentje:
Vagy még tudtok ehhez hasonló könyveket írni, ami a neten el tudok érni?:)
2018. márc. 18. 14:01
 2/2 anonim válasza:

Online is biztos megvásárolható, de arról nem tudok! Könyvesboltból rendeltem, 3990 Ft!

Ha nyitott vagy az ilyen önismeret, komfort zónából való kikerülés, önbizalom nővelés témákra akkor mindenképpen olvasd el,hasznos!

Én még csak a felénél tartok, lassan haladok vele, mert magadba kell látni, gondolkodni kell sok sok kérdést tesz fel.. amire válaszolnod kell magadnad és úgy haladsz tovább!

Ajánlom!

2018. jún. 23. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!