Milyen stár életrajzi könyvet ajánlanátok? Az alul említettek közül valamelyikről hallottatok? Vagy véleményetek róla? Felpontozok, csak adjatok tanácsot : )
Figyelt kérdés
Lady Gaga könyve, Katty Perry-egy kaliforiniai csaj, Britney spears- A viharon át(édesanyja írta.),Paris Hilton könyve. Eddig ezeket találtam amik felkeltették az érdeklődésem szóval aki ezek közül bármelyiket olvasta legyen szíves véleményt írni:) de bármi más ilyen sztár noldog vagy zűrös, balhés életét szívesen olvasom, szóval ajánlhattok is:)) felpontozom, és köszönöm:)2013. aug. 7. 19:02
1/3 anonim válasza:
Amiket felsoroltál eddig még nem olvastam de Katty Perry könyvét szívesen olvasnám. :)
Én eddig a Guns N Roses gitárosának Slash-nek a könyvét és a Mötley Crüe gitárosának, Nikki Sixxnek a könyvét olvastam :) De nem hiszem hogy ezek tetszenének neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!