Hallottatok már a Percy Jackson és az Olimposziak c. könvsorozatot?
Én most olvasom az elsőt, de nagyon tetszik...
15/F
én imádom, még csak az elsőt olvastam, és állítólag most lesz belőle film (februárban). Most volt az egyik barátnőm Londonban, és ott tele van plakátokkal..:D Remélem, nem lesz sok átírás :/
igen már én is nagyon várom a filmet... de a trailerből is az jön le, hogy az átírás...
Pl. Amikor Annabeth és Percy csókolóznak
ja, meg hogy Annabeth azt mondja, hogy mély érzelmeket táplál Percy iránt blabla... olyan sincs :O
mondjuk persze, oké, hogy van némi átírás, de akkor sem kéne minden jó és ötletes könyvből nyáladzós szerelmesfilmet faragni (a Rémségek Cirkuszával is ez volt a baj. Szerelem címszóval agyonlőtték azt a zseniális könyvet... -.-")
amúgy előző vagyok :D
A Percy Jackson sorozat 3. része októberben jelenik meg Acsai Roland fordításában. (hivatalos válasz a Könyvmolyképző Kiadótól).
(én most kezdtem el fordítani a 3. könyvet! Nem tudom mikorra leszek kész vele, de kb. 2-3 hét és meglesz. Ez sima kalózfordítás lesz!
Sziasztok!
Egy hete fedeztem fel a könyveket, és már a másodikat is kivégeztem xD A HP kötetek óta nem voltam efféle lázban, pedig nagyon szeretek olvasni. Am. nem értem h-h csak októberben jelenik meg a 3. kötet, amikor kinn már mind az 5 rész megjelent. A kalózfordítás nekem is jól jönne xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!