Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hallottatok már a Percy...

Hallottatok már a Percy Jackson és az Olimposziak c. könvsorozatot?

Figyelt kérdés

Én most olvasom az elsőt, de nagyon tetszik...

15/F

2009. dec. 28. 11:37
1 2
 11/14 anonim válasza:
én az 1. és a 2. is olvastam,hihetetlen nagyszerű , sok könyvet olvastam már de ez valami hihetetlenülcsodálatos!! alig várom hogy magyarul is megjelenjenek már a következő részei!!:D Létszi szójjatok ha bármit tudtok a következő részeiröl:simongeorgina@citromail.hu !!köszönöm!!:)
2010. okt. 3. 13:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Én imádom ezt a sorozatot,a 3.részt tegnap olvastam ki,nagyon jó!:)

A filmnek kb semmi köze a könyvhöz,kár,hogy egy ilyen jó könyv filmváltozatát így elrontották(bár ha úgy vesszük,hogy ez egy olyan film,aminek nincs egy sokkal jobb könyvváltozata,akkor egész jó a film is:D).

Nagyon várom már a 4.részt,nem tudja valaki,hogy honnan lehet letölteni magyarul??Nem akarok megint hónapokat várni rá,amikor pl.az USA-ban már rég kijött az utolsó,5.rész is-.-!Annyira jó sorozat!:D

Amúgy tök jó lenne,ha Percy és Annabeth összejönne,a 3.részben már egy csomó utalás volt rá,hogy több van közöttük,mint barátság...;)

14/L

2010. dec. 26. 13:19
 13/14 anonim ***** válasza:

A kedvenc könyvem

Tudja valaki mikor jelenik meg a 4. kötet?

2011. máj. 11. 15:23
 14/14 anonim válasza:
Elvileg a 4. 2011 telén jelenik meg, az 5. pedig elvileg 2012 nyarán, de ez nem biztos!!
2011. szept. 21. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!