Melyik a kedvenc Star Wars-könyvetek?
2018. jan. 29. 18:54
1/7 anonim válasza:
Nem sok SW könyvet olvastam, de azok közül A túlélők keresése tetszett a legjobban.
2/7 anonim válasza:
DB trilógia de ha muszáj egyet akkor A kettő szabálya
3/7 A kérdező kommentje:
Bármennyit írhattok, ami kedvenc. :)
2018. jan. 31. 11:16
4/7 anonim válasza:
A Legends-ből James Luceno: Darth Plagueis
A Kánonból szintén James Luceno: Tarkin
5/7 anonim válasza:
A régi (Disney előtti) kánonból a Thrawn trilógia (A birodalom örökösei, Sötét erők ébredése, Az utolsó parancs), az újból meg Claudia Gray regényei, főleg az Elveszett csillagok és a Vérvonal.
6/7 anonim válasza:
Thrawn trillógia, az utánna levő könyvek, amik ugyanezt a történetet viszik tovább, illetve Ahsoka könyve :)
7/7 anonim válasza:
A legendák közül a Darth Bane és Thrawn trilógia.
A kánon könyvek közül eddig még nem találkoztam egy kiemelkedővel sem, de tetszett az Új hajnal, Sötét tanítvány és a Sith Nagyurak.
Ahsoka, Tarkin, Utóhatás(első) közepesek voltak. Egyelőre ennyit olvastam a kánonból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!