Nektek ki a kedvenc karakteretek a star wars-ból, és indokoljátok meg miért ő?
Nekem senki,nem vagyok sw fan.
De mivel a régi részeket annó megnéztem így mégiscsak választhatok egyet.
A hercegnő,nagyon csini kiscsaj volt még akkoriban. Na meg Joda(ha így írják).
Nincs abszolút kedvenc karakterem. Akik viszont nagyon megfogtak:
Filmekből: Han, Obi-van
Könyvekből: Luke, Mara Jade, Karrde, Thrawn
darth bane
a könyveket olvasva őnála éreztem leginkább azt,hogy a döntései akár az én döntéseim is lehettek volna hasonló helyzetekben.
ezért ő a legszimpatikusabb.
Filmekből Obi-Wan és Qui-Gon
Obi-Wan azért mert jó kardforgató és remek stratéga volt (ahogy Anakin leírta olyan mint Windu és Yoda egybegyúrva) Qui-Gon meg azért mert ő állt a legközelebb egy Gray Jedi-hez
Illetve bírtam még Jango-t csak a halálát gagyinak tartottam
Grievous-t a Genndy Tartakovsky féle rajzfilmben bírtam, kár hogy utána ledegradálták a karakterét a filmben és a TCW-ben
Luminara-t és Barriss-t is bírtam főleg az ansionos sztorit, kár hogy utána Barriss-t is elbarmolták a TCW-ben
Játékokból Visas Marr volt a kedvencem a KotOR II-ből, sajna azt a játékot nem fejezték be rendesen
Most a Battlefront II főszereplőjére leszek kiváncsi bar nem várok sokat..
,,Nekem az Összes karakter tetszik. :D"
ez igen :D
Amúgy Revan
a filmekbol yoda mert bolcs es eros jedi mester
a sorozatokbol egyertelmuen maul mert egy szamito manipulativ kivalo harcos
jatekokbol a jedi knight 2 jedi outcastbol desann mert felhasznalta a jedik volgyenek erejet es letrehozott egy erohasznalo hadsereget ami szerintem tok kiraly.
konyvek kozul timoty zahn konyveiben szereplo thrawn a kedvencem mert szamito eszes jo vezeto.
Anakin Skywalker. Mert belsőleg hasonlítok rá. Ha őszinte vagyok magamhoz akkor Sidiousnak velem se lett volna nehéz dolga, hogy átcsábítson a sötét oldalra... igaz Anakinnál a szerelme féltése lökte meg annyira, hogy végül ott kötött ki, de előbb-utóbb megtört volna másban.
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!