Narutobol ki a 3 kedvenc karakteretek és miért?
1.Neji-elsőnek nem annyira birtam mert kegyetlen volt,de mikor megtudtam,hogy miért akkor megértettem.Örültem,hogy megváltozott és mindvégig kitartó,nyugodt személy maradt.Naruto és Sasuke után szerintem ő a legerősebb az akkori konohai kezdő geninek közül,de azért mindenképp megnéznék egy Neji vs Shikamaru harcot.Két zseni összecsapna.Neji elég értelmes karakter,így sokan kedvelik.A halála nagyon pocsék és felesleges,valamint az is szánalmas,hogy minden fillerben adtak neki egy nagyobb szerepet a halála után,mert talán így akarták kompenzálni,hogy elcseszték.
2.Deidara-bolond,mégis hihetetlenül tehetséges és okos fiatal kora ellenére.Róla nem is kell sokat írni.
3.-Kakashi talán akit még nagyon birok,de igazából elég sok van,de csak egy igazi kedvencem van,az pedig Neji.Kakashit nem lehet nem szeretni.Vicces,erős,okos,tehetséges és nagyon királyul rajzolták meg.
szerintem Lee nyerhetne.
Mert ha kinyit a 8 kapuból mondjuk 5-6-ot és kb láthatatlan szemmel,olyan gyors akkor hiába byakugan hiába 1 ütéssel megbénít,ha mire mozdul már kiüti.
1.Naruto-mert egy idióta,erős,kedves és cuki.
2.Jiraiya-mert egy okos,erős,kedves ember.Mellette még perverz is. ;)
3.Ino-mert szép,kedves,és sokszor hisztizik mint én :)
5# Lee amikor 5-öt tudott megnyitni chunin vizsgán az oké,utána éveken át csak vegetált.
majd kb a shinobi háborúig csak érettebb lett ,erősebb nem ,mert abban a pár évben arra a szintre tornázta magát vissza amin volt,persze,hogy 15 évesen csak 5-öt tudott megnyitni,bár szerintem 6 v 7 ig lenne,ha nem sérült volna..
Illetve "felnőttként" szerintem a 8 is menni fog neki,bár nagyon nem tudjuk,tudtuk meg.
Ja de ha 8 kaput tudsz használni,akkor hiába fejlődik :D mert ugyebár lehet valaki kigyúrva ha mire megmozdul 20x kiütötték :D
8 kapuval six panths madara se tudott lépést tartani :D
5-nél látható volt,h "eltűnt" .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!