Az Avatár - Aang legendája c. sorozatból ki a kedvenc karakteretek?
Az én kedvenc karakterem Aang és/vagy Toph. Aang jófej, s szimpatikus. Toph kemény, de titokban hatalmas szíve van.
Én is Aang avatár lennék!
Remélem ezzel mindent elmondok: 4 évszak, 4 szereleeem.... xD legnagyobb arc :D
Tűz 4evee
Nekem is Iroh bácsi a kedvencem, az előzőhöz hasonlóan, bár minden karakternek megvan a maga varázsa.
A kedvenc, vagyis talán legérdekesebbnek tűnő avatár számomra Kyoshi. De mindenki elég menő, bár Kurukról és Yangchenről elég keveset tudunk.
Kedvenc karakterem Zuko vagy Toph, de amúgy szinte mindenkit sikerült valamennyire megkedvelnem (egy kicsit még Azulát is).
Avatarok közül Aang vagy Kyoshi, de Rokut is kedvelem.
Nekem az Earthbending tetszik a legjobban, főleg Toph miatt, de a Firebending mozdulatai is nagyon bejönnek, de inkább Earthbender lennék.
"Kicsit még Azulát is"? Azula szerintem egy zseniálisan megírt gonosz, szerintem nem lehet nem szeretni :)
Akiket már sokkal nehezebb szeretni, azok az ilyen semmilyen mellékkarakterek, hogy pl. Meng vagy Chit Sang. De igazából még ők is jók. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!