Nirata kérdése:
Az Avatar-Aang legendájából, nektek ki a a kedvenc karakteretek?
Figyelt kérdés
Nekem Zuko <3
De egyébként, Azulán ás Ozai-onkívül szinte mindenkit nagyon kedvelek :)
2015. ápr. 13. 19:03
4/15 Krisipoke válasza:
Iroh elsősorban. Meg úgy eleve az egész bandát szeretem, még kiemelve Bumit, Ty Lee-t, Zuko-t, és még néhányat.
Amúgy Azulát hogyhogy nem szereted? Az egyik legzseniálisabban megírt karakter az egész sorozatban.
5/15 A kérdező kommentje:
Igen, ez tény, hogy Azula jól megírt karakter, de nagyon beteg is egyben. Semmi jó nincs benne.
Zuko is úgy lett nevelve mint ő, de viszont Zuko általában mindig tudta, hogy hol a határ, míg Azula élvezte, ha embereket kínozhatott.
2015. ápr. 14. 15:44
6/15 anonim válasza:
Sokka, Zuko, Katara, Azula, Toph, Iroh, Suki, Aang
Kb mindenki :D
7/15 anonim válasza:
Zuko, tetszik a története, hogy képes megváltozni azzal a háttérrel amibe született, nagyon érdekes karakter
8/15 Krisipoke válasza:
Épp ezért érdekes karakter Azula szerintem. Nem olyan, akivel egyetért az átlag ember, vagy akit szerethetőnek csináltak, de mindenesetre eléggé összetett és érdekes szereplő, szerintem mindenképp dob azon, hogy minél érdekesebb legyen maga a sorozat. Mindenképp jobb gonosznak érzem, mint Zhao-t az első évadban. :D
9/15 anonim válasza:
Nekem Aang és Katara.Nagyon érdekes karakterek....legalább is számomra :D .Amúgy birom Toph beszólásait is.. :D
10/15 anonim válasza:
Nem sok részt láttam eddig belőle. Ezek alapján:
Suki
Appa (bölény)
Zuko bácsikája
Nekem valahogy ellenszenves a vak földidomár lány. Nem tetszik a stílusa. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!