Star Wars rajongók! Ti miért szerettetek bele a sorozatba? Mi volt az ami megfogott benne?
Figyelt kérdés
Mi volt az amitől más volt számotokra, jobb mint a többi filmsorozat? Esetleg kedvenceket is írhattok ha gondoljátok (film, szereplő, fegyver, jármű, bolygó, ilyesmit).#filmsorozat #film #Star Wars #kedvenc #rajongó #fantasy #sci-fi #Csillagok háborúja #kultusz #Űropera
2017. nov. 15. 20:12
1/8 anonim válasza:
A remény
Az erkölcsi mondanivaló
A fény szabja
Vader nagyúr
A fantasy
2/8 anonim válasza:
Nálam amolyan első szerelem volt, már ami a scifi-fantasy szeretetét illeti. Azt hiszem, az első "űrhajós-földtől elrugaszkodott-idegen világok-idegen életformák-stb" film volt, amit életemben láttam, és ez nagyon meghatározó lett nálam. Voltam akkor olyan 10-12 éves.
5/8 anonim válasza:
Engem maga a világ, bár ha az előzménytrilógia nem készül el, valószínű hogy fele ekkora fan nem lennék (igen, jobban szeretem az előzménytrilógiát, mégha rosszabb filmekben is tartom őket, ilyen is létezik)
De az igazi kedvencem az Old Republic a régi köztársaság, az örök birodalom, stb stb, ebben az érában vannak a legjobb és legkidolgozottabb karakterek :)
6/8 anonim válasza:
Nekem Obi Wan a kedvencem. Előző én is jobban szeretem az előzménytrilógiát mert mind a háromba kiválóan alakítja Obi Want Ewen McGregor. Gondolom kitaláltad hogy Obi Wan miatt vagyok ilyen nagy Star Wars fan. És még azért szeretem jobban mert a kedvencem szerepel benne. A következő részekben szerintem elszúrták a karakterét. Csak a kinézetre gondolok. Mert hát azért sokkal idősebbnek néz ki mint lennie kéne. És még meg is ölik. Ezért is útálom Vadert.
7/8 anonim válasza:
Először nem tudtam eldönteni, hogy a TCW-re, vagy a Rebelsre gondolsz... Aztán rájöttem, hogy magára a Star Warsra célzol! :D
Azért szerettem bele, mert azon nőttem fel. Szinte azóta rajongok érte, amióta az eszemet tudom. Örülök, hogy így alakult. :)
8/8 Kosa Valentin válasza:
A bátyám nagy star wars fan volt és megtetszett benne az,hogy van egy aféle erő és remény de a legjobb az Imperial March
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!