Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szeretnék egy könyvet írni,...

Szeretnék egy könyvet írni, és nem tudok történetet!? Írjatok párat! Bőv. Lent!

Figyelt kérdés

Valami tinikönyvre gondoltam!

Mint pl.: Twilight!

Lány főszereplőt szeretnék bele csinálni!

Ilyen félig love félig akció sztorit írnák!

Már elkezdtem egy horrorfélét! A neve: Az örök rémület hegyei. Sztem tök jó! Az anktartiszon játszódik, és H. P. Lovecraft történeteit vettem alapjául! De valahogy nem tudom folytatni! És az ilyen horror féle könyvek nem annyira kellendőek! Úgyértve nem kellendőek hogy, nem nagyon olvassák el!

De térjünk vissza az eredeti témához!

Írjatok minnél töben történetet! Én azt a történetet szépen átalakítom egy kicsit olyanná amilyet én szeretnék!

DE ne olyanok írjanak akik akik tényleg segíteni szeretnének!

Ne küldjetek olyan válaszokat hogy

pl.: - Há' mien könyv lesz ez? Ha az írója még a történetét se tudja kitalálni!

Ilyen és ilyesmi válaszokat NE KÜLDJETEK!!!!!

Előre is kösz!

2010. máj. 31. 17:07
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
Könyvet olyankor írunk, ha tudunk egy történetet. És NAGYON SZ@RUL fogalmazol! Szóval ha talász magadnak kiadót, aki kiadja a "könyved", légyszi írj nekem, énis kiadatom amit a WC-n ülve alkottam... anyám borogass...
2010. júl. 1. 15:19
 42/48 anonim ***** válasza:
Szerintem az történt, hogy a kérdés feltevője elolvasta a Twilightot, majd felkiáltott, hogy: Ekkora szemetet én is tudnék írni!
2010. júl. 6. 09:15
 43/48 anonim ***** válasza:
Kedves előttem lévő válaszolók!Miért segítetek a kérdezőnek mikor erre kér minket:"DE ne olyanok írjanak akik akik tényleg segíteni szeretnének!"?!
2010. júl. 10. 15:36
 44/48 anonim ***** válasza:
én nem akarlak megsérteni, de a könyved neked kell írnod, és nem nekünk. én pl. írok, és nem másoknak passzolom le az ötleteimet :) gondolkozz, csak eszedbe jut valami
2010. júl. 14. 22:57
 45/48 anonim ***** válasza:

,,DE ne olyanok írjanak akik akik tényleg segíteni szeretnének! "

Hát, te akartad, akkor nem segítek!

2010. júl. 15. 13:01
 46/48 anonim ***** válasza:
De milyen könyv lesz ez? Ha az írója még a történetét se tudja kitalálni!
2011. nov. 29. 18:04
 47/48 anonim válasza:
[link] XDD gratulálok
2011. dec. 5. 00:21
 48/48 anonim válasza:

Hallo.

Először is.

Fogalmam sincsen, hogy hány éves vagy, de amit eddig elolvastam belőle... ne haradudj, de nagyon gyenge. Nem azért mondom, mert nagyképű ribancnak akarok tűnni (k.vára leszarom, hogy odakommenteled majd, hogy "de az vagy -.-") de én sokak szerint eléggé tehetséges vagyok az írásban, és ha nekes is megfelel, én felajánlom a segítségemet. Nem vagyok hivatásos író, csak egy csajszi, aki úgy képes életben maredni ebben a fanyar világban, hogy papírra veti a mások elől eltitkolt érzéseit és- gondolatait.

email címem: meseszaurusz@mailbox.hu

itt beszélhetünk, én szívesen segítek.

2012. febr. 6. 20:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!