Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy életetek első szerelmével szétmentetek, de után a sors megint összehozott benneteket? Történetet és kort is írjatok légyszi!
Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 00:11
1/6 anonim válasza:
életem első szerelméről most derült ki, hogy neki 10-d annyit jelentett az egész, mint nekem.
ennyit az első szerelmekről. lehet pontozni.
2/6 anonim válasza:
Epres Panni és Benedek Tibor voltak már egy pár ( úgy rémlik talán első v első komolyabb )
Tibor másik nőt vett feleségül ( kislányát is ez a hölgy szülte)
Most pedig tudjuk újra Panni.....:)
3/6 anonim válasza:
Barátnőmbe 9-ikben jöttem össze először, másfél napra, csók volt, aztán szakított velem. 10-ikben jöttünk újra össze, már két és fél éve :)
4/6 anonim válasza:
2 és fél hónap után szakított velem a pasi, majd összejött egy másik lánnyal. nagyjából fél év utána elég csúnya véget ért a kapcsolatuk, és miután kicsit összeszedte magát, jött, hogy próbáljuk meg újra, mert jó volt velem. Másfél évet voltunk együtt, aztán szétmentünk.
5/6 anonim válasza:
Az első nagy szerelem nálam kb. 2 hónapot tartott, de én bele voltam hullva a csajba nagyon. Vége lett, mert a csaj meg visszament ahhoz a sráchoz, akivel az első együttléte történt. Annyira mérges lettem, hogy nem is beszéltünk majdnem egy évig. Közben neki is volt néhány barátja, nekem pedig pár barátnőm. Végül úgy alakult, hogy ismét elkezdtünk beszélgetni, eljött hozzánk beszélgetni, de több nem volt. Másnap felhívott és visszahívott hozzájuk. El is mentem, de a a hazafelé tartó vonat nem akart jönni, ami aznap volt az utolsó járat. Így ott aludtam nála, persze egy ágyban. Már akkor gondolkodtam rajta, hogy újra kéne kezdeni, de nem akartam közeledni felé, mert mégis csak ő dobott ki az első körben. Végül a vaksötétben valahogy összegabalyodtunk, és 1 hét múlva összejöttünk ismét.
6/6 anonim válasza:
nemrég mesélte anyum,hogy most talákozott az egyik régi ismerősével(férfi) és elmesélte neki,hogy a felesége 10év házasság után elhagyta az első szerelméért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!