Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szeretnék egy könyvet írni,...

Szeretnék egy könyvet írni, és nem tudok történetet!? Írjatok párat! Bőv. Lent!

Figyelt kérdés

Valami tinikönyvre gondoltam!

Mint pl.: Twilight!

Lány főszereplőt szeretnék bele csinálni!

Ilyen félig love félig akció sztorit írnák!

Már elkezdtem egy horrorfélét! A neve: Az örök rémület hegyei. Sztem tök jó! Az anktartiszon játszódik, és H. P. Lovecraft történeteit vettem alapjául! De valahogy nem tudom folytatni! És az ilyen horror féle könyvek nem annyira kellendőek! Úgyértve nem kellendőek hogy, nem nagyon olvassák el!

De térjünk vissza az eredeti témához!

Írjatok minnél töben történetet! Én azt a történetet szépen átalakítom egy kicsit olyanná amilyet én szeretnék!

DE ne olyanok írjanak akik akik tényleg segíteni szeretnének!

Ne küldjetek olyan válaszokat hogy

pl.: - Há' mien könyv lesz ez? Ha az írója még a történetét se tudja kitalálni!

Ilyen és ilyesmi válaszokat NE KÜLDJETEK!!!!!

Előre is kösz!

2010. máj. 31. 17:07
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
85%

Hanyagold ezt a sok felkiáltó jelet. :S Így olyan érzése van az embernek mintha állandóan kiabálna a történet! Igegesítő! De tényleg! Próbálj meg rá odafigyelni! És a pontot is feltalálták!

!!!...

.

2010. jún. 1. 21:01
 22/48 anonim ***** válasza:
60%

Én is éppen egy történetet írok és hidd el, eléggé nyomasztó dolog, ha más történetén alapul... alkalmazkodni kell a máséhoz, és akkor már nem is lesz a tiéd. És ne kiabálj velem!!!

És ha azért írod a könyved, hogy az Alkonyatot másold és ezzel esetleg berobbanj a köztudatba: törekvéseid valószínű nem fognak sikerrel járni... először is mert Magyarországon vagyunk, másodszor is mert ehhez egy negyven éves kiéhezett háztartási nő fantáziájával kell rendelkezned.: D

2010. jún. 2. 10:17
 23/48 A kérdező kommentje:

Amúgy nem a Twilightot akarom annyira másolni!

és ja Stephanie Meyer kissé olyan mint az uccsó írt! :D

2010. jún. 2. 15:23
 24/48 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem is túl sok a felkiáltójel...

vagyis csak az van.

2010. jún. 2. 15:42
 25/48 A kérdező kommentje:

Tudom, rájöttem.

Javítok rajta.

2010. jún. 2. 15:44
 26/48 A kérdező kommentje:

De mondjuk a szellemfiúnak kéne valami tulajdonság ami akár halálos is lehet! De most ne olyasmit írjatok hogy, hülye , elmebeteg, pyromániás, kleptomániás...stb.

Valami komoly érvet az elkerüléséhez.

2010. jún. 2. 15:59
 27/48 anonim ***** válasza:
84%
Halálos képesség? Hmmm... A gondolattal is tud ölni? Vagy ha csak rámutat valakire?:D
2010. jún. 2. 16:47
 28/48 A kérdező kommentje:

Neeeem........

vmi olyat amit csak nagy akaraterővel tud korlátozni!

nem hogy rámutat valakire és bummm.

Simán csak levágja a kezét oszt kész! : D

De most tényleg!

2010. jún. 2. 18:31
 29/48 anonim ***** válasza:
81%
Mondjuk tudja, hogy át kéne már kelnie, és ezerrel hívogatja a túlvilág. Néha elgyengül és halványodni kezd és csak nagyon nehezen tud erőt venni magán, hogy a világon tudjon maradni szellemként.
2010. jún. 4. 13:32
 30/48 anonim ***** válasza:
94%

Nem akarlak megbántani, de ez kicsit olyan, mint a szőke nő, akit megkérdeznek, hogy és gondolkodtál-e már azon, hogy kérj apukádtól egy verdát? Igen, de sose tudtam rendesen eldönteni, hogy hová menjek vele...

Az, hogy az ember olvas rengeteg könyvet, beindul a fantáziája, kiszélesedik az érdeklődési köre, az mind-mind dicséretes dolog. Ámde! Ettől még nem kéne erőltetni mindenkinek azt, ami nem megy.

Könyvet nem az ír, aki kampányszerűen kitalálja, hogy hú, trendi akarok lenni, mert most tök menő az írás, meg az írónők tök híresek, meg júj, csomó fiatal felszínes gondolkodású szívét jól megdobogtattam, és tejel nekem a kiadó. Könyvet az ír, aki olyan szinten tapasztalja meg az életet, ahonnan csak kevesen. Aki egy díszdobozba tudja csomagolni a hétköznapok szürke történéseit, és a fantasztikumok irányába kitérő jelenségeket is úgy éli meg, hogy az egyszeri gondolkodású ember képzeletét is megszexuálja. Az írók zsenik, tapasztaltak, csalódásokon, szerelmeken esnek át, és lélekdimenziók között csúszkálnak.

Vannak persze hobbiírók is, ponyvaregényírók, akik semmi különlegessel nem rendelkeznek, csak érthetően fogalmaznak, és van rengeteg pénzük. De ők SE úgy kezdik, hogy fú de jó lenne írni valamit, de nem tudok történeteket, csak hatása alatt vagyok pár írónőnek, adjatok már légyszi ötletet.

Javaslatom a következő: így NE kezdd el. Ha kreatív szabadidőtevékenységre vágysz, játssz interaktív társtörténet-írósdit a barátaiddal, amiben tényleg mindent közösen találtok ki. Nyiss blogot, az is trendi ma, nem kell búsulni, és engedd rajta a kommentelést. Írj oda történetfoszlányokat, alakíts ki saját stílust, akadj le a példaképekről, figyeld a reakciókat, és ha tényleg beindulsz, jöhet a könyv - saját szórakozásból. Ja és mindenekelőtt: legyen kéznél egy helyesírási szabályzat. :)

Ami nem megy, azt pedig ne erőltesd, mert vagy sérvet kapsz tőle, vagy aranyeret. :)

2010. jún. 14. 19:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!