Szerintetek Cortez miért jött össze Vikivel? Ha Renit akarta volna féltékénnyé tenni, az gáz. Mert nem gondolt bele, hogy Reni mit érezhet. Többi lent!
Több oka is lehetett.
1) Azt hitte, Reni Arnolddal van / alakul köztük valami, és féltékennyé akarta tenni Renit.
2) Ugyanezen okokból felejteni akart Vikivel. El tudom képzelni, hogy megpróbált tényleg beleszeretni Vikivel, hogy túlléphessen Renin (Ugye Cortez mondta is, hogy azt hitte, Reni nem állna le vele).
3) Tizenéves srác hormonokkal, valószínűleg jó lett volna már valakivel neki is lefeküdnie. Renivel sehogy nem álltak a dolgok, ha már akkor összejönnek, akkor is évekett kellett volna Renire várnia, aki köztudttan kissé prűd, Viki viszont bevállalós, és az írónő szerint nagyon dögös, szerintem biztos, hogy voltak is együtt.
#5-ös! :D Azt Ricsi mondta, és szerintem csak Reni előtt próbálta szépíteni a dolgokat :D
Én pl nem smárolok meg járok a haverjaimmal, és nem teszek ki rólukat "Pasim" képcímmel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!