Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szent Johanna Gimi! Hogyha...

Szent Johanna Gimi! Hogyha Corteznek bejött Reni, akkor miért járt Vikivel?

Figyelt kérdés

És miért csak a motorozás után szakítottak?

Válaszotokat köszönöm előre is! (:

2016. febr. 22. 15:29
 1/4 anonim válasza:
Szerintem azért, mert ugye Cortez azt hitte, hogy Reni Arnoldot szereti és ezzel azt hitte, hogy eltudja felejteni, de persze ez nem sikerült neki merhátna...előtte ült mindennap látta...Sztem azért csak a motorozáskor szakított Vikivel, mert ugye azt hitte Reni megy el, és szeretett volna vele lenni (?) egy kicsit többet így az "utolsó" hónapokban.
2016. febr. 22. 16:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Azért még várok válaszokat! (:
2016. febr. 22. 19:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nem nagyon lehet tovább fejtegetni, szerintem is így van :) meg eleve Cortez eléggé egy büszke személyiség, és talán nem is nagyon akarta bevallani magának, hogy tetszik neki Reni. Viki akkor nagyon "kéznél volt", egyszerűen megkapta őt, Renivel viszont bizonytalan volt a dolog, és inkább a biztosra ment. Mindketten sokat hibáztak, mire végre összejöttek :)
2016. febr. 26. 15:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából azt gondolom, hogy azt gondolom amit az 1. válaszoló mond. Biztos, hogy Cortez nem féltékennyé akarta tenni Renit!! Szerintem is el akarta felejteni Renit, azt hitte sikerül... De a motorozás után rájött, hogy nem tudja elfelejteni, és szerintem is szeretett volna még egy esélyt mielött (szerinte) Reni elmegy
2016. febr. 28. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!