Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudtok ilyen írói pályázatokról?

Tudtok ilyen írói pályázatokról?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Befejeztem az első regényem, és írtam néhány novellát is, amelyeket már kellően jónak találok ahhoz, hogy pályázatokon is részt vegyek velük. Az ok, amiért nem sikerül egy google által megtalált pályázatnak sem megfelelnem, az az, hogy én többnyire krimit írok, noirt, olykor meghalnak emberek, és megesik, hogy a hálószobában kötnek ki. Bármennyire is lírai a stílus, ez sosem felel meg a kritériumoknak.

Legalább is, én nem találtam megfelelő kiírást, inkább verseket és gyermekeknek szóló novellákat keresnek.

Önálló kiadáshoz nincs tőkém.

Van ötletetek? :)

2017. okt. 15. 17:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az Aranymosásra bármilyen regényt be lehet küldeni. Keress rá, mindig év végén van a határidő.
2017. okt. 16. 07:00
 2/4 anonim ***** válasza:
77%

Ja, az aranyfosásra érdemes. Főleg, ha romantikus nyálregényt írsz picsogó főhőssel meg Mary Sue-karakterekkel.

Itt sokkal több, különböző tematikájú pályázatot találhatsz:

[link]

2017. okt. 16. 11:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Amit a 2-es linkelt be ott szoktak viszonylag jó pályázatok lenni, de eddig nem nagyon találkoztam olyannal, amibe beleférne a regényed. Sajnos azok amik nem férnek bele a ,,szépirodalomba" azok mostohagyerekek szoktak lenni, nem nagyon írnak ki olyan történekre pályázatokat.
2017. okt. 16. 12:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nem, nem nyálregény, és a főhős is viszonylag ritkán picsog. :)

Találtam köztük nagyon jókat, még egyszer, köszi! :)

2017. okt. 16. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!