Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Harry Potterben nem fürödnek?

A Harry Potterben nem fürödnek?

Figyelt kérdés

A könyveket rengetegszer olvastam, és az idők során lett pár megválaszolatlan kérdésem. Van lényeges meg lényegtelen, ez inkább az utóbbi. :D

Ti mit gondoltok?

Mert egyszer sem írták hogy elmentek volna fürödni vagy fogat mosni, mindig csak azt hogy vacsora után fáradtan lefeküdtek aludni...meg amúgy szó sincs fürdőhelyiségről, csak prefektusi fürdő van....szóval akkor nem fürdenek egész évben, csak a prefik?? :DDD

2017. aug. 1. 00:11
1 2
 11/20 cathilina ***** válasza:
65%
Utolsó: szerintem nem nagyon kell aggódni. A prefektusi fürdő az ötödiken van, ami azt jelenti, hogy a Hugrabugos és Mardekáros prefektusok kizárt, hogy feljárjanak oda fürödni az alagsori klubhelyiségeikből. A Griffendél- és a Hollóhát-torony a hetedikről nyílik, szóval az még esélyesebb, de nem hiszem, hogy a prefektusi fürdőt rendszeresen használnák.
2017. aug. 2. 11:30
 12/20 anonim ***** válasza:
69%

mostmár értem a Griffendélesek és Hollóhátasok miért voltak jóban ( ͡° ͜ʖ ͡°)

de amúgy Cedric is feljárt a prefektusi fürdőbe és ő hugrabugos volt

2017. aug. 2. 11:36
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Vannak dolgok, amik egyértelműek, pont ezért egy író nem is írja le őket, mert minek feleslegesen arról írni, hogy Ron hogyan mossa meg a fogacskáit meg Draco hogyan mossa meg a hátát... megakasztaná a történetmesélést.
2017. aug. 2. 12:12
 14/20 cathilina ***** válasza:
44%
Nem mondom, hogy a Hugrabugosok soha nem használják a prefektusi fürdőt, de azt nem hiszem, hogy rendszeresen oda járnának. Egy-egy keményebb edzés vagy fárasztó nap után simán, de el tudod képzelni, hogy minden nap felmásznak hat emeletet csak hogy egy szebb kádban fürödhessenek, amikor nyilván vannak zuhanyzók minden klubhelyiséghez közel?
2017. aug. 2. 12:53
 15/20 anonim ***** válasza:
68%
Arra senki nem gondol hogy a prefektusok nemek szerint két csoportra osztodtak és különböző idöpontokban mentek fürdeni?
2017. aug. 6. 21:26
 16/20 anonim ***** válasza:
89%

nekem az is feltűnt hogy mikor le van írva az Odú ott sincs fürdőszoba

a földszinten van a konyha és az étkező, utána pedig a lépcső vezet fel az emeletekre, és mindegyik emeleten valamelyik Weasley gyerek vagy a szülők szobája van

de fürdőszobáról nem esik szó

2017. aug. 28. 22:34
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
na jól van a Weasley családnak biztos volt fürdőszobája xd
2017. aug. 29. 13:30
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

– Igaz, hogy kiabált Umbridge professzorral?

– Igen.

– A szemébe mondta, hogy hazudik?

– Igen.

– Megmondta neki, hogy Ő, Akit Nem Nevezünk Nevén visszatért?

– Igen.

McGalagony professzor leült az íróasztalához, s egy darabig némán nézte Harryt. Azután így szólt:

– Egyen egy kekszet, Potter!

-Köszönöm nem, inkább elmegyek fürdeni. Elvégre van a Griffendél klubhelyiségében egy teljesen jól működő gőzkabinos zuhany, imádom használni, tanárnő.

-Igaza van, Potter. Nemrég a tanári szobám fürdője kapott egy vadonat új masszázszuhanyt. Asszem, én is megyek fürdeni. Kit érdekel, hogy Ő, Akit Nem Nevezünk Nevén visszatért, amikor percekig masszírozza a hátam a zuhanysugár.

-Igaza van, tanárnő. De van itt egy Voldemortnál is nagyobb probléma. Sajnos a Griffendéles lányok panaszkodnak, hogy Hermione hajszálai rendszeresen eltömítik a női zuhanyzót. Most is el van dugulva.

-Semmi gond Potter, már szóltam a vízvezetékszerelőknek.

Így jó lesz? Elküldjem angolul Rowlingnak, hogy írja bele a történetbe?

2017. szept. 3. 00:34
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
#18 kek, azért megnézném az arcát amikor elolvassa
2017. szept. 3. 03:00
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

18 XDD vagy 5 perce nevetek.

am helyenként volt emlitve a fürdés.

2017. okt. 2. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!