Harry Potterben tanulnak rendes tantárgyat is vagy csak mágiát?
Figyelt kérdés
2017. máj. 23. 22:01
1/5 anonim válasza:
Sötét Varázslatok Kivédése
Bűbájtan
Átváltoztatástan
Jóslástan
Bájitaltan
Seprűlovaglás (ez csak első évben)
Számmisztika
Rúnaismeret
Mugliismeret
Asztronómia
Mágiatörténet
Legendás Lények Gondozása
Gyógynövénytan
2/5 A kérdező kommentje:
Mármint úgy gondoltam, hogy töri, matek. 11évesen bekerülnek a Roxfordba, már tudnak írni,olvasni, számolni, de ennyi.
2017. máj. 23. 22:25
3/5 anonim válasza:
Nem tanultak! De szükségük sincs rá, a varázsvilágban mindent meg lehet oldani varázslással, mondjuk sosem értettem, hogy egy olyan gazdaságban, ami rabszolgamunkán (házimanók) meg maguktól dolgozó elvarázsolt eszközökön alapszik egyáltalán, hogy lehet szegénység meg hatalmas vagyoni egyenlőtlenségek?
4/5 anonim válasza:
Tanultak csak vagy más néven vagy nem kifejezetten úgy, ahogy mi.
Mágiatörténet: ebben foglalkoztak a mágikus világ történelmével.
Mugliismeret: ebben szerintem azért foglalkoztak a ,,muglik" történelmével is.
Matek tudásra meg szerintem csak az alapvető kell, összeadás, kivonás, osztás, szorzás, azt meg előtte otthon megtaníthatták nekik a szülők.
5/5 anonim válasza:
most elgondolkodtam, hogy ezek a gyerekek ugye a muglivilágban is tankötelesek, szóval ott hogy magyarázzák ki, hogy nem járnak iskolába? azt mondják, hogy "bocs, de mi a mágiaiskolába járunk", vagy mi? van a Roxfortnak egy fedőintézménye, ami olyan, mint egy rendes magániskola, és az igazolja az állam felé, hogy a gyerekek járnak valahová, vagy hogy van ez? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!