BTS fanfiction-t keresek, tudnátok küldeni?
Figyelt kérdés
Leginkább a Vkook-ot részesítem előnyben, de más ship is nyugodtan jöhet amiben TaeTae van. Oneshotot vagy hosszabb történetet is küldhettek, főként befejezettnek örülnék, de az sem baj, ha épp futó és már sok része kint van. (yaoira gondoltam amúgy, de végülis nem baj ha nem az, csak írjátok oda légyszi) Előre is köszönöm!2017. júl. 3. 20:01
1/8 anonim válasza:
Legkönnyebb, ha beírod google keresőbe az adott párost vagy akiről akarsz olvasni és egy csomót kiad. ~
Mostanában már csak a BTS-ről szól a kpop, szóval abból találsz a legtöbbet. De tudom ajánlani még a Wattpad alkalmazást, ahol szintén rengeteg BTS fici van.
2/8 anonim válasza:
Nyugodt szívvel tudom ajánlani ezt a vkook fanfiction, imádtam: [link]
3/8 anonim válasza:
Figyelj szerintem toltsd le a wattpadot. En hardcore vkook shipper vagyok :'D (rip me) és ez az alkalmazas tele van nagyon állat ficikkel szval. Vagy ha beirod googlebe h vkook yaoi fanfiction akkor biztos vagyok benne hogy ott is lesz egy csomo :)
4/8 A kérdező kommentje:
A wattpad olvasólistámon kb 150 fanfiction van amiből 100 vkook és aaaaa azon kívül is rengeteg oldalon olvastam, csak arra gondoltam hátha tudna valaki olyat küldeni amivel még nem találkoztam :( De azért köszönöm, tovább keresgélek wattpadon is :D
2017. júl. 4. 21:20
5/8 A kérdező kommentje:
És igen, a The Autistic is az olvasottak között van és naon, sőt naon naon tetszett. :D
2017. júl. 4. 21:22
6/8 anonim válasza:
Uuuu mi a neved wpn? Mert igazabol én mar rengeteget olvastam (de tényleg) és szeretnek valami ujat és lehet h a tieid kozott talalnék :)
7/8 Yudokuna kurosa válasza:
A Wattpadot tudom neked ajànlani, ott rengeteg van. :3 én is előszeretettel böngészek ott jobb és jobb történetek között.
8/8 Girl2017 válasza:
Ez egy friss TaeJin írás. One shot, úgyhogy nem vesz sok időt igénybe, de szerintem megéri elolvasni, mert fontos témát dolgoz fel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!