Keresek egy történetet. Help?
Az archiveofourown.org-on olvastam. de egyszerűen nem találom és szeretném újra olvasni.
A történet egy Teen Wolf-os Slash. Stiles Stilinsky/Derek Hale.
Stiles egy vérfarkas.
Azt nem tudom miért pontosan de nemeton közelében van. A fa tönk "megnyílik" és be szívja őt és vissza küldi a Hale tűz előtti időbe. Ha jól emlékszem Paige már meghalt, de Argenték még nem bukkantak fel.
Stiles eldönti hogy meg menti a családot. Elmond nekik sok mindent a jövőről.
Derek és Stiles egymásba szeretnek és elkezdenek járni. Majd feltűnik Kate és"szakítanak" hogy Kate be tudjon férkőzni a Halek közé. Később a tűz újra meg történik de az egész család egy másik városban vannak. Az egész idő alatt Stiles napló/naplókat ír arról hogy mi fog történni a jövőben.
Stiles vissza tér a fához ami ismét "megnyílik"és beszívja őt és vissza tér a jelenbe.
Derek éveket várt hogy újra együtt legyen Stiles-szal. De most lehetőségük van rá. Valami még történt a vissza térés és a vége között csak nem tudom mi. Talán a pont az Argenték.
Ennél többre sajnos most nem emlékszem.
ISTEN ÁLDJON TÉGED (meghajlás)(meghajlás)(meghajlás),
Ez az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!