Melyek a legnépszerűbbek?
Nos, a kérdés némileg összetettebb, így olvassátok el figyelmesen a magyarázatot! Köszönöm. :)
Szóval a kérdésem a fanfictionök világával kapcsolatos, a legnépszerűbb fandomokra lenne szükségem, ezeken belül a legnépszerűbb shipekre. Hangsúlyozom, a LEGNÉPSZERŰBB, nem az amit Te a legjobbnak tartasz. Anime NE legyen, ha kérhetem!
Végezetül pedig az lenne még a kérdésem, mi az, ami Téged leginkább megfog egy fanficben? Gondolok itt olyanokra, hogy mi a legfontosabb dolog. Például a stílus? Tehát ha a műfaj nem a te ízlésed, a cselekmény se annyira érdekfeszítő, de az író stílusa olvasmányos, gördülékeny, akkor mégis olvasod? Vagy elég ha humoros a sztori? Esetleg Evanescence-n és Lacuna Coil-on nevelkedtél, így a sötét, drámai hangvétel már megvesz kilóra? Netán bármit elolvasol, csak a kedvenc shiped legyen benne?
Tehát azt a tényezőt kéne kiválasztani, ami miatt akkor is elolvasod a művet, ha amúgy a többi eleme nem fekszik neked. Tudom, hogy nehéz... de itt nincs rossz válasz, ezúttal a VÉLEMÉNYEDRE vagyok kíváncsi! :)
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
A fanfiction.net adatai szerint a legnépszerűbb témák kategóriánként.
Könyvek:
Harry Potter
Alkonyat
Percy Jackson
Rajzfilmek(nnem animék):
Avatár - Az utolsó léghajlító
Tini Titánok
Én kisi pónim
Képregények:
Homestuck
Batman
X-Men
Játékok:
Pokemon
Kingdom Hearts
Final Fantasy VII
Egyéb(egyedi ami nem tartozik máshová):
Wrestling
Misc. Books
Vocaloid
Zenészek/együttesek:
Screenplays
RENT
Wicked
Filmek:
Star Wars
Bosszúállók
Karib tenger kalózai
Tv sorozatok:
Odaát
Glee
Ki vagy Doki?
Ezeken kívül nem tudom hogy mik a fő témák más oldalakon.
Ami meg hogy mi fog meg.
Számomra fontos hogy az alapja is olyan történet/sorozat/film/személy legyen amit/akit ismerek és szeretek vagy hogy legyen legalább egy karakter aki tetszik.
Leggyakrabban Slash-t szoktam olvasni. Ami azt jelenti hogy férfiak érzelmi és szexuális kapcsolata a főpárosítás. Pl: Percy Jackson/Nico di Angelo, Batman/Superman , Cristiano Ronaldo/Lionell Messi
Heteró kapcsolatokat is szeretek olvasni de csak ha nincs benne szex jelenet vagy csak nagyon kevés.
Egy történet mű faja nem pont a legfontosabb dolog amit nézek. Hanem ha van összefoglaló akkor mennyire fog meg és hogy milyen a főpárosítás. A gore témát nem annyira szeretem, de elolvastam 1et-2öt csak amiatt mert az egyik kedvenc szereplőim voltak kapcsolatban benne.
Ha a cselekmény jó akkor is elolvasom szívesen még ha a megfogalmazás borzalom is.
A szavak száma is egy fontos tényező. Azt szoktam vallani hogy legalább kb.1000 szó/fejezet.
És az is egy fontos dolog hogy milyen gyakran van új fejezet. 1 hónap/fejezet a legjobb,2 hónap/fejezet is még ez is jó. De efelett már a szavak számának is nőni-e kell fejezetenként.+500 szó minden késett hónapban.
Ha még eszembe jut valami megírom de privátban kérdezhetsz is.
Huh, köszönöm a válaszokat, különösen a másodikat, az ugyanis pontosan lefedte azt, amit szerettem volna látni. :)
Most egyelőre nem is jut eszembe más kérdés... de azért válaszokat még várnék, főképp az utolsó, a személyes véleményre vonatkozó kérdés miatt.
2-es vagyok.
Itt meg nézheted ugyan ezt a statisztikát. De ezzel csak az a baj hogy itt címkézik a fanfictionokat. Ezért Egy történetnek több Fandomja is lehet. Nem is beszélve arról hogy sokszor minden kis dolgot rá címkéznek pl: szereplők,cselekmények,és minden hülyeséget fel tudnak címkézni.
Köszönöm, bár ez igazából tükrözi, amit írtál... viszont közben eszembe jutott még egy kérdés:
Mely figyelmeztetések riasztanak el Téged, és mely figyelmeztetések riasztják el a LEGTÖBB olvasót?
Tudom, újabb hülye és nehéz kérdés, de azért felteszem. :D
Én nem foglalkozok a figyelmeztetésekkel.
De általában a Gore/rape típusok amik riasztóak lehetnek.
Gore - Vérengzés, belső szervek,csonkitás
Rape - Nemi erőszak.
A kérdés sose hülye. Csak az aki felteszi XD
De tényleg nincs hülye kérdés. Még nehéznek se tekinthető inkább bonyolult.
2-es, 4-es, 6-os vagyok.
A Percy Jackson történetekben gyakori.
Mivel a görög/római mitológia a téma. És ott nem ritka, sőt elfogadott dolog a családon belül van szex vagy kapcsoltat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!