Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Légyszíves véleményeznétek az...

Légyszíves véleményeznétek az írásomat?

Figyelt kérdés

Pár éve próbálkozom már hobbi szinten írással, nagyon szívesen foglalkoznék komolyabban is vele a jövőben. Van saját regényem is, aminek a története is értékelhető (remélem), de mivel kicsit megakadtam benne, egyfajta "írásgyakorlatként" elkezdtem írni wattpadon egy történtet. Mivel az írás maga a Hófehérke című tündérmese egy kiforgatott, továbbgondolt verziója, elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy stílusilag mennyire élvezhető, illetve - mivel kíváncsiságból próbálkozom benne a váltott szemszögben írással - a karakterek gondolatai mennyire érződnek hitelesnek, és mennyire szerethetőek (bár sajnos elég kevés van még kész belőle).

Erről az írásról volna szó : [link]

Nagyon köszönöm a válaszokat!

2017. júl. 3. 04:06
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja igen, és 18/L. (ezt elfelejtettem)
2017. júl. 3. 04:08
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik az alapötlet, és érdekesen indul. :)

Izgalmas E/1-ben, ráadásul mellékszereplők szemszögéből olvasni. Elég jól leírod az érzelmi hátteret, változásokat, hogy kiben mi zajlik le. Én kifejezetten szeretem a váltott nézőpontot, minden történetemnél használom, így mindenki személyiségét, érzelmeit, gondolatait kellőképpen kifejthetem.

Néhány mondat picit sántít, ezeket esetleg fogalmazd át, mert nem túl magyarosak! Pl.:

'De most pár hónappal később volt.'

'Laurie gyakorlatilag darabjaira volt hullva.'

NQ

2017. júl. 4. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!