Véleményeznétek az írásaim?
Fent vannak több fici oldalon is, de amelyikekre konkrétan szeretnék véleményt kérni, azokat egyöntetűen feltettem ide (is):
Mondanátok róluk véleményt? Megéri-e folytatnom ezeket? Min változtassak?
Negatív kritika is jöhet nyugodt szívvel.
Köszönet előre is érte! :)
Nem is tudom, mit mondjak... határozottan jól fogalmazol, kellemesek, gördülékenyek a mondatok, és végre valaki a Wattpadon, aki tud helyesen írni!!! :) ( Komolyan, vagy háromszor is végigfutottam rajta, de néhány vesszőhibán kívül semmit sem találtam, ritka az ilyen manapság! :)
De... ( és most jön a feketeleves)
Magát a stílust nem tudom hova tenni. Olvasás közben végig olyan érzésem volt, mintha, nem is tudom, valamiféle tudományos ismertetőt, vagy beszámolót olvasnék ( és nem a benne hemzsegő temérdek szakkifejezés miatt, azt elhiheted).
Az írás egyik alapvető szabálya, hogy ne mondd, hanem mutasd, és úgy érzem, nálad itt van a hiba. Nem tudtam beleélni magam a történetbe, nem volt cselekmény, stb.
Javaslom, hogy olvass sokat és sokfélét! ( Nem hiába mondják ezt az " okosok" bolondulásig... :) )
Ja és légy kitartó! Senkiből sem válik két nap alatt tökéletes író! Az egész csak gyakorlás és türelem kérdése! :)
Szia, köszönöm, hogy megtekintetted a történeteimet, már az egyiknek az átdolgozásába bele is kezdtem, próbálom betartani ezt a "mutasd, ne mondd" dolgot, de tény és való, nem egyszerű. :D
Egyébként pont ezért is szoktam olvasni sokat - és sokfélét -, csak ezzel eddig is mindig gondom volt, de majd csak megtanulom ezt is egyszer. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!