Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Véleményeznétek az írásaim?

Véleményeznétek az írásaim?

Figyelt kérdés

Fent vannak több fici oldalon is, de amelyikekre konkrétan szeretnék véleményt kérni, azokat egyöntetűen feltettem ide (is):

[link]

Mondanátok róluk véleményt? Megéri-e folytatnom ezeket? Min változtassak?

Negatív kritika is jöhet nyugodt szívvel.

Köszönet előre is érte! :)

2017. márc. 16. 19:04
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
Lehet, hogy megnézem majd valamelyiket. (:
2017. márc. 18. 12:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudom, mit mondjak... határozottan jól fogalmazol, kellemesek, gördülékenyek a mondatok, és végre valaki a Wattpadon, aki tud helyesen írni!!! :) ( Komolyan, vagy háromszor is végigfutottam rajta, de néhány vesszőhibán kívül semmit sem találtam, ritka az ilyen manapság! :)

De... ( és most jön a feketeleves)

Magát a stílust nem tudom hova tenni. Olvasás közben végig olyan érzésem volt, mintha, nem is tudom, valamiféle tudományos ismertetőt, vagy beszámolót olvasnék ( és nem a benne hemzsegő temérdek szakkifejezés miatt, azt elhiheted).

Az írás egyik alapvető szabálya, hogy ne mondd, hanem mutasd, és úgy érzem, nálad itt van a hiba. Nem tudtam beleélni magam a történetbe, nem volt cselekmény, stb.

Javaslom, hogy olvass sokat és sokfélét! ( Nem hiába mondják ezt az " okosok" bolondulásig... :) )

Ja és légy kitartó! Senkiből sem válik két nap alatt tökéletes író! Az egész csak gyakorlás és türelem kérdése! :)

2017. márc. 18. 22:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Szia, köszönöm, hogy megtekintetted a történeteimet, már az egyiknek az átdolgozásába bele is kezdtem, próbálom betartani ezt a "mutasd, ne mondd" dolgot, de tény és való, nem egyszerű. :D

Egyébként pont ezért is szoktam olvasni sokat - és sokfélét -, csak ezzel eddig is mindig gondom volt, de majd csak megtanulom ezt is egyszer. :D

2017. márc. 21. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!