Mi a véleményetek az írásomról? (Wattpad)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már régóta írok könyveket (ezidáig kiadatás nélkül), verseket. Mivel egyszer szeretném, hogy kiadják, nem szoktam feltölteni őket sehová, mert azt nem preferálják a pályázatokon. Viszont egy friss ötletemet, ami szerintem nem egy nagy durranás, Wattpadra kezdtem írni, hátha kaphatok tanácsokat, véleményeket más emberektől. Ugyan még csak egy fejezet van fent, és ott sem történik még sok minden, itt hagyom a linket, és ha van időtök, kérlek, írjatok róla egy kis véleményt, hogy miben fejlődjek! :) Előre is köszönöm!
14/L
2017. jún. 16. 12:45
21/23 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm! :) Igyekszem fenntartani az éberséget.
2017. dec. 10. 00:29
22/23 szamagi válasza:
Azta. imádom már most! nagyon tetszik.Nem értek én annyira ehhez,hogy tanácsot tudjak adni és nekem úgy tetszett ez a rész ahogy van! Sok sikert a továbbiakban és abba ne hagyd mert nagyon megy ez neked:) érdekes,izgalmas, jó történet,alig várom hogy kiadd könyvbe;)
23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2018. jan. 1. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!