Mi a véleményetek az írásomról? (Wattpad)
Sziasztok! Már régóta írok könyveket (ezidáig kiadatás nélkül), verseket. Mivel egyszer szeretném, hogy kiadják, nem szoktam feltölteni őket sehová, mert azt nem preferálják a pályázatokon. Viszont egy friss ötletemet, ami szerintem nem egy nagy durranás, Wattpadra kezdtem írni, hátha kaphatok tanácsokat, véleményeket más emberektől. Ugyan még csak egy fejezet van fent, és ott sem történik még sok minden, itt hagyom a linket, és ha van időtök, kérlek, írjatok róla egy kis véleményt, hogy miben fejlődjek! :) Előre is köszönöm!
14/L
Cselekmény van benne bőven, csak a főbb cselekmények közti helyet kellene kitölteni vmivel, de ez látszik a fejezet hosszán is.Bizony nagyon hamar vége lett amit bántam, mert nagyon élveztem az olvasását. :)
UI: az odaadó udvarhölgyek elírták a márist :D
UUI: ha majd sikeres író leszel(és az leszel), küldhetsz valamit a segítségemért :P
Igen, most éppen kitöltős részt írok, picit unom is, küldeném már őket az események sűrűjébe :P Nem magamat szeretném mentegetni, de az elírás lehet, amiatt van, mert Wordből másolom át, így néha eltűnnek vagy megjelennek szóközök. :D
U. I. : Ha sikeres író leszek, gondolni fogok Rád, meg a többiekre is. :) :D
Köszönöm a véleményezést! :))❤
Amikor elolvastam a címet és megláttam a sok választ, azt hittem, hogy egy önjelölt írótinit már megint beoltottak a GYK könyvek kategóriájának szőrósszívű kopói. Először a válaszokat olvastam el, majd utána az 1. fejezetet. Kellemes csalódás. Korodra tekintettel nagyon jól írsz, még ha nem is így helyezkedsz el a jövőben, a fogalmazással sosem lesz gondod.
Sok sikert, majd gondolj rám is! ^^
szőrösszívű*
Legalább átnézhettem volna, mielőtt elküldöm, de az ujjam magától rábökött a küldés gombra...
Korodhoz képest (és tulajdonképpen akkor is, ha azt nem nézzük) nagyon jó. Szépen fogalmazol, a nagyhercegnő aranyosnak és szerethetőnek tűnik, tetszik az alternatív történelem ötlete is, nincsenek helyesírási hibáid, legalább és nem szúrtam ki, ez szintén hatalmas piros pont.
Ügyes vagy :)
Jól írsz. Azt ne feledd, hogy a cselekményt, azzal együtt az olvasó éberségét mindig fenn kell tartani.
Írjál, akármit ami jólesik, az is gyakorlás és fejlődés.
Pályázatokon annyit szívtam hiába, hogy hihetetlen. Miközben a barátaim kölcsönkérték a verseimet.
Tanácsom: van net, használd! Élj vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!