Elolvasnád a könyvem?
Szóval elkezdtem írni egy könyvet, és érdekelne hogy mennyire érthető és, hogy az ilyen típusú könyvek mennyire fogják meg az olvasót. Persze nem mindenkinek tetszhet de ha már valakit érdekelne a folytatás akkor tudom hogy biztosan folytatnom kell. E-mailben szívesen elküldeném a történet összefoglalót és a bevezetést annak aki elolvasná.
Ezt a kis részletet arra kérlek ha megkaptad ne küld tovább, ne terjeszd. Küldj nekem vagy privátban vagy kommentben E-mail címet.
A könyv amerikai fantasy stílusú és eddig 15 oldal készült el de már mindent kitaláltam és kisebb feljegyzéseim vannak a folytatásról.
Előre is köszi :)
Mi az az "amerikai fantasy"? De most komolyan, imádom a fantasyt, de fogalmam sincs mit jelent az, hogy amerikai.
Viszont maga a könyv nem érdekel, nevetségesnek tartom ezt a "privit írj, emailben elküldöm". Az amatőr, még félig sem kész, kezdő gyakorin reklámozott "műveket" úgy félteni, mintha a Himnusz kézírata lenne mindig megnevettet.
Egy összefoglaló alapján nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy mennyire lesz jó a készülő könyved. Ugyanis egy jó történetet is el lehet rontani azzal, hogy nem megfelelően van megírva és egy önmagában egyszerű történet is lehet izgalmas, ha az írója érti a dolgát.
Küldtem privátban egy összeállítást amit kezdő íróknak szoktam elküldeni, hogy könnyebben boldoguljanak az írással (linkek, tanácsok, ajánlott szakirodalom, stb.).
Sok sikert az íráshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!