Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az alábbi novellám részlete...

Az alábbi novellám részlete mennyire elfogadható?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, és imádok történeteket írni. író szeretnék lenni, de eléggé bizonytalan vagyok ez ügyben mert nem érzem úgy, hogy azon a fogalmazási szinten állnék, amit egy rendes regénytől jómagam elvárok. Kérlek osszátok meg velem a véleményeteket a történetem részletéről.

Leó körülbelül húsz percre rá már ott is volt Tamaráék házánál. A lakás két emeletes volt szép nagy ápolt kerttel, és a garázson túl valóban ott díszelgett a nagy medence ugródeszkával a szélén, amiről Tami beszélt korábban. A hat barát közül már csak ő hiányzott. Ahogy Leó átlesett a kerítésen, meglátta Tamit és a Szőke herceg Adamet a tetőn amint a háztető szélén toporognak félénken. Mindenki bikiniben volt. A sötét kert kis részét földbe szúrt elszórt lámpák derengése tette valamelyest láthatóvá. A medence belső oldalain szintén lámpák voltak, amelyek fényét tökéletesen eloszlatta a benne hullámzó víz. Leó benyitott a kiskapun, és igyekezett minél kevésbé feltűnően lepakolni. Ám tökéletesnek vélt lopakodását félbeszakította egy örömteli hang: -Na végre! Már azt hittük el sem jössz!

Denise volt az, barna alapon kék virágos bikinije volt. A lány odament, és futólag megölelte a fiút. Mire Leó észbe kapott volna zavarodottságából, Denise már el is vette tőle a táskáját és megmutatta Leónak hova teheti le a bringáját anélkül, hogy elázna annak a lánca.

Egyszer csak hatalmas sikítás, ezt követve egy csobbanás hallatszódott a hátuk mögül. Miután biztonságba helyezték a biciklit a medencétől tíz méterre Denise újra Leóhoz fordult.

-...Amm... valami baj volt délelőtt mikor lesöpörted Tami kezét magadról?

-Nem! ...n-nem. Semmi bajom nem volt... csak...

Denise nem adta jelét annak, hogy meglepné Leó hirtelen jött válasza és dadogása. Inkább türelmes kíváncsisággal megállt és a szemébe nézett. -Csak...?

Leó átnézett a lány válla fölött, majd megrázta a fejét, mint aki el akar hessegetni egy kósza gondolatot. -Semmi. Csak egy rossz emlék. -Felelte kurtán, aztán tovább indult. Némán mentek tovább.

-Tudod... úgy vettem észre te se nagyon szeretsz az érzéseidről beszélni másokkal. De Tami csak segíteni akart.

-Én is tudom hogy segíteni akart, de az én problémám nem az övé, majd megbirkózok vele magam. -Felelte már-már ingerülten. Mégis kinek képzeli magát ez a csaj, hogy még azokat a nyilván való dolgokat is úgy az orrára kösse, mintha nem fogta volna fel...?

-De... én csak...

-Tudom, hogy te is "segíteni" próbálsz, de már most előre megmondom: Nem szeretek társalogni a lelki világomról. Sőt. Utálok. Eléggé antiszoc vagyok, ezért inkább meghúzódok egy sarokban, sem hogy hülyét csináljak magamból újra, és újra.

Denise könnyedén legyintett. -Ugyan már. Mindenki be szokta égetni magát eléggé sokszor, de ők csak viccesre veszik a dolgot, humort csinálnak belőle és már nem is annyira égő.

Leó nem válaszolt. A medence szélén felbukkant Tami, akinek piros nedves arcán széles mosoly ült ki, mikor meglátta Leót.

Kikecmergett a medencéből, és odament hozzájuk.

-Szia. -Köszönt a fiú.

-Heló... - Mosolygott Tami.

-Tényleg, egyébként mit hoztál? -Denise kinyitotta Leó táskáját, és kíváncsi pillantást vetett bele.

#novella #írási készség
2017. ápr. 25. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

Nekem tetszik, őszintén rosszabbra számítottam.

Érdekel a sztori, ha gondolod írhatsz róla privátban. :)

16/L

2017. ápr. 25. 18:43
 2/5 Csicsky ***** válasza:
Küldtem privátban egy összeállítást amit kezdő íróknak szoktam elküldeni, hogy könnyebben boldoguljanak az írással (linkek, tanácsok, ajánlott szakirodalom, stb.).
2017. ápr. 26. 18:25
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :D
2017. ápr. 26. 19:43
 4/5 anonim válasza:
Nekem tetszik. Meg mutattad már vkinek (marmint rajtunk kivül) amiket szoktal irni?
2017. ápr. 27. 17:50
 5/5 anonim válasza:
Rengeteget olvasok, es mindig azt keresem ami egy kis reszlet alapjan is felkelti az erdeklodesem, szerintem amit te irtal az ilyen. :) Erdekelne a folytatas es az elozmenyek is, szerintem csak igy tovabb ;) L/23
2017. ápr. 28. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!