Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen lett a novellám?

Milyen lett a novellám?

Figyelt kérdés

Nagyon rövid lett de kérlek ne a terjedelmet értékeljétek :D :

A lovag megpróbált elmenekülni a sárkány elől , … Felment a hegyre , a tűzokádó szörnyeteg meg után . Gyávának mondhatnánk lovagunkat de tudjuk azt , hogy amit tett azt nem félelemből cselekedte. A Sárkány ugyanis hatalmas farkával kiütötte lovagunk kezéből a kardját ami az előbb említett hegy tetejére repült fel . A „Nagy Szent Dicsőséges Spent Kard” hatalmas erővel bírt s tudni illik Sárkány barátunknak esélye sem lett volna Hősünk ellen ha ezt a csodálatos kardot ki nem üti kezéből . A hegy meredek volt de lovagunk erőnléte a hegy meredekségén is túl tett . Csak úgy mint mikor a villám sújt az égből olyan gyorsasággal és erővel mászta meg a hegyet lovagunk … A Sárkány köpni-nyelni nem tudott …

„Harcos vagyok rút Sárkányok ellensége . Kardom melledhez szekezem , add meg magad rút Sárkány !”- Szólt vitéz harcosunk a Sárkányhoz .

„Figyelj … Nem-e lehetnénk inkább barátok ? Elegem van már a lovagokkal vívott harcokból , legyünk barátok ,mit szólsz hozzá ? „ - Szólt a Sárkány a lovaghoz .

„ Lovag s Sárkány nem Barát hanem ellenség ! … De talán lehetnénk mindketten Dinók s akkor barátok lehetnénk”

„Jólvan ! Akkor én tirrano saurus rex leszek te meg legyél raptor”

„Tirrano saurus rex megeszi a raptort , Raptor és tirrano saurus rex nem barát ! Legyünk mindketten raptorok és akkor biztosan Barátok lehetünk !”

„Ha te mondod !”

Raptorrá változtak s egymás bartjai ként érték le egész életüket !

2014. jan. 31. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:

1x ellehet olvasni, de tényleg bazira rövid

bár a "Figyelj … Nem-e lehetnénk inkább barátok ?" résztől átmegy ritka nagy sz@rba...

szóval a végét úgy ahogy van törölni kéne és vmi más befejezést írni.

ez az én véleményem

2014. jan. 31. 21:41
 2/4 rajcziz ***** válasza:

1. Ez nem novella.

2. Nincs értelme.

3. Éppen ezért elég gyatra. A helyesírás elszomorító, néhol nyelvtanilag is helytelen mondatokkal megtűzdelve.

2014. febr. 1. 09:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Kezdésnek azért ez is megteszi, bár nem tudom, mennyi idős vagy és mióta írsz. Persze ne gondold, hogy ez egy mestermű, de folytasd! :)
2014. febr. 1. 13:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez inkább mese, ja és tele van hibákkal. Amúgy meg bocsi, de gagyi

(ja és Tyrannosaurus Rex :D )

2014. máj. 31. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!