Milyen lett a novellám?
Nagyon rövid lett de kérlek ne a terjedelmet értékeljétek :D :
A lovag megpróbált elmenekülni a sárkány elől , … Felment a hegyre , a tűzokádó szörnyeteg meg után . Gyávának mondhatnánk lovagunkat de tudjuk azt , hogy amit tett azt nem félelemből cselekedte. A Sárkány ugyanis hatalmas farkával kiütötte lovagunk kezéből a kardját ami az előbb említett hegy tetejére repült fel . A „Nagy Szent Dicsőséges Spent Kard” hatalmas erővel bírt s tudni illik Sárkány barátunknak esélye sem lett volna Hősünk ellen ha ezt a csodálatos kardot ki nem üti kezéből . A hegy meredek volt de lovagunk erőnléte a hegy meredekségén is túl tett . Csak úgy mint mikor a villám sújt az égből olyan gyorsasággal és erővel mászta meg a hegyet lovagunk … A Sárkány köpni-nyelni nem tudott …
„Harcos vagyok rút Sárkányok ellensége . Kardom melledhez szekezem , add meg magad rút Sárkány !”- Szólt vitéz harcosunk a Sárkányhoz .
„Figyelj … Nem-e lehetnénk inkább barátok ? Elegem van már a lovagokkal vívott harcokból , legyünk barátok ,mit szólsz hozzá ? „ - Szólt a Sárkány a lovaghoz .
„ Lovag s Sárkány nem Barát hanem ellenség ! … De talán lehetnénk mindketten Dinók s akkor barátok lehetnénk”
„Jólvan ! Akkor én tirrano saurus rex leszek te meg legyél raptor”
„Tirrano saurus rex megeszi a raptort , Raptor és tirrano saurus rex nem barát ! Legyünk mindketten raptorok és akkor biztosan Barátok lehetünk !”
„Ha te mondod !”
Raptorrá változtak s egymás bartjai ként érték le egész életüket !
1x ellehet olvasni, de tényleg bazira rövid
bár a "Figyelj … Nem-e lehetnénk inkább barátok ?" résztől átmegy ritka nagy sz@rba...
szóval a végét úgy ahogy van törölni kéne és vmi más befejezést írni.
ez az én véleményem
1. Ez nem novella.
2. Nincs értelme.
3. Éppen ezért elég gyatra. A helyesírás elszomorító, néhol nyelvtanilag is helytelen mondatokkal megtűzdelve.
Ez inkább mese, ja és tele van hibákkal. Amúgy meg bocsi, de gagyi
(ja és Tyrannosaurus Rex :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!