Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Szent Johanna gimit kiknek...

A Szent Johanna gimit kiknek ajánlátok?

Figyelt kérdés

Leköt ez a könyv(sorozat)?

Lehet rendelek de várom a véleményeteket a korosztályomban kiknek tetszik? 15 éves vagyok:)

2017. ápr. 4. 21:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Én sajnos úgy látom, hogy az igénytelenség ugyanúgy megvan, csak más körítésben. Középiskolában vagyok végzős és mindenki majmolja a másikat (könyvek iránt)..a szünetekben a szürke ötven árnyalatát, annak a magyar koppintását, a szigort olvassák, és ha valaki értelmesebb könyvet olvas, még ők szólják le.

Tehát az igénytelenséget nem növik ki, csak a korral együtt mennek előre és már más kategóriájú giccshalmazokat olvasnak.

2017. ápr. 7. 07:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Arról a Szigorról én is hallottam, az osztályban még a fiúk is azt nyilatkozták, hogy a "a szigor az baromi jó". Hmm. Én akkor sem olvasnám el, ha fizetnének érte..
2017. ápr. 7. 12:30
 13/19 Fanni27 ***** válasza:
69%

Az Szjg nagyon jó! ♡♡ Mindenki azt gondolja a címe alapján (jó bevallom elején én is azt hittem mert emellett mindenki ezt olvasta az iskolában azt hittem ez most nagy divat), hogy ez vmi tipikus amerikai-romantikus sztori, meg biztos a szokásos bugyuta történet, de egyik nap megtaláltam a szekrényemben porosodni (apukámtól kaptam szülinapomra) miközben (parancsra) rendet raktam a szobámban. Úgyhogy elkezdtem beleolvasni és azt gondoltam ez nem is olyan amilyennek gondoltam. Aztán még egy kicsit és még egy kicsit olvastam és konkrétan megimádtam! Annyira de annyira jó! Nem tudom talán az 1. válaszoló írta vagy vki az elején hogy amikor olvasod a könyvet olyan mintha te is tagja lennél a közösségnek! Szóval megszeretteti az olvasást rengeteg emberrel aki belekezd.

Tanulság: Ne ítélkezz! ;) És próbáld ki az újdonságokat is!

És ez nem olyan, hogy csak a buta cicamacák olvassák. (Max ők IS, mint sokan mások.) Egyébként szerintem 14-18 éveseknek való, de már sokkal fiatalabbak is olvassák.

Kezdd el te is! Garantáltan nem tudod majd letenni!

2017. ápr. 7. 19:34
 14/19 anonim ***** válasza:
23%
Senkinek. Egy pocsék mű. Nem, nem kell Háború és Békét olvasni, de azért legyen már egy szint, ami alá nem megyünk. Írásilag pocsék, a karakterek nullák, semmi jellemük nincs, külsőségekre megy csak, a szokásos tini szerelmi történetű sablonok vannak benne, stb. Csak azért népszerű, mert a 12-15 éves lányokban elkezdenek tombolni a hormonok és mindenre ráfüggnek, amiben szerepel valamilyen szépfiú és elképzelik életük párjának. Ennyi a sikerének a története.
2017. ápr. 8. 13:32
 15/19 anonim ***** válasza:
51%
#14 a munek az iroja legalabb letett valamit az asztalra. Kivancsi lennek, hogy a te "szinvonalas" muved mikor lenne ilyen keresett.
2017. ápr. 8. 21:05
 16/19 anonim ***** válasza:
19%

Amint elég pénzt költök a marketingre, a megfelelő emberek zsebébe megfelelő mennyiségű pénzt rakok, hogy elismerő szavakat mondjon a művemről és ezt a rajongóinak ajánlja, egy csomót költök arra, hogy a könyv katalógusok címlapjain legyen a könyvem, és tele írom olyan fiú karakterekkel, akikről a 11-14 éves lányok képzelik életük szerelmét, stb. Bár bőven nem azt a kort élünk, hogy egy mű akkor népszerű, ha jó, itt ma már a marketing számít csak, legjobb példa erre pont a SZJG. Iskolában leadnád egy fejezetét fogalmazásnak egyest kapnál rá, annyira igénytelenül megírt mű.

Az ilyen ,,tegyél le jobbat az asztalra" szöveget meg el lehetne már felejteni, unalmas, de nagyon + kismilliószor be lett már bizonyítva sok kérdésnél miért hülyeség ezzel védeni bármit is.

2017. ápr. 9. 08:58
 17/19 anonim válasza:
60%
Én imádtam nem tudtam lerakni 3nap elatt olvastam ki egy kötetet csak ajánlani tudom nem fogod megbánni. Mondjuk az én személyiségem kiköpött Reni személyisége lehet hogy ezért fogot meg enyire
2017. ápr. 9. 20:48
 18/19 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon jók a karakterek.....szerethetőek és viccesek.A humor is nagyon jó.Ajánlom
2017. dec. 26. 19:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Ajánlom mindenkinek,nagyon lekötött,14 évesen olvastam.😁
2022. jan. 18. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!