Ti milyen könyvet ajánlatok egy 14 éves lánynak?
Dániel Anna: Széllovasok
Dániel Anna: Margit királyné gobelinjei
Szabó Magda: Születésnap
Celia Rees: Bűbájos Mary
Sam Taylor: Erdő köztársaság
Charlotte Brontë: Jane Eyre
Én 1.Darren Shan: Démonvilágot ajánlom, de ne olvasd evés közben, vagy elalvás előtt, mert eléggé részletezi a dolgokat, és tekintve, hogy egymást ölik benne...érted. 10 kötetes, és nagyon nagyon jó sztorija van!bár kicsit félelmetes
2.Clasandra Clare: Csontváros --> nekem ez is nagyon tetszett, jó a történet, és a szereplőket is imádom benne. 5 részes, az utolsó még nem jelent meg magyarul, csak angolul
3.Harry Potter --> gondolom már olvastad, mert nagyon alap, csak azért írtam ide, mert nem soroltad fel, azok között amiket olvastál
4.Böszörményi Gyula: Gergő és az álomfogók --> igaz, hogy magyar, de ettől függetlenül fantasztikus könyv, bár az elején, még kissé fiatalabbaknak való, nekem élvezet volt olvasni, ez is varázslatos, 6 részes
5.Roderick Gordon&Brian Williams:Az alagutak rejtélye --> ennek valami fantasztikus története van, én imádtam, eddig 3 része jelent meg, de állítólag lesz negyedik is. Tervbe van véve, hogy csinálnak belőle filmet is, de én nem várom annyira
6.Fiona Dunbar: Lulu és a(z) igazság/kívánság/szerelem süti -->én ezt is élveztem, jó a sztori is. ez a 3 része van
Még b iztos van több is de nem jutnak eszembe :(, de azért remélem tudsz belőle egypárat hasznosítani:)) jó olvasást!
Gyűrűk ura
Hobbit
Szilmarilok
Adrian Mole könyvek
Elfújta a szél
Forest Gump 1-2
Szines fátyol
Anne könyvek
Scott Westerfeld :
-Csúfok
-Szépek
-Specials különlegesek
nagyon jó könyvek !!
Úúúú a Csúfok-trilógia tényleg jó!! Azt én is ajánlom! :)
Amellett: én az Anyegint nagyon szerettem, és Richard Paul Evans: Hol lehet Noel? című könyve is nagyon aranyos. Szomorkás, de nagyon kedves történet, jó kis karácsonyi hangulatot teremt itt júliusban. :D
Ezen kívül a neveletlen hercegnő-sorozatot is ajánlom.
Amúgy olvasgasd át a Szent Johanna Gimit, és nézd meg, Reni miket olvasott. Szerintem ott is találsz jó pár "csemegét" :))
Én például nem igazán szeretem azokat, amiket Reni olvasott.
Kedvenceim: Vámpír akadémia sorozat, Éjszaka háza sorozat, Éhezők viadala, SZJG ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!