Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A Szent Johanna gimit kiknek...

A Szent Johanna gimit kiknek ajánlátok?

Figyelt kérdés

Leköt ez a könyv(sorozat)?

Lehet rendelek de várom a véleményeteket a korosztályomban kiknek tetszik? 15 éves vagyok:)

2017. ápr. 4. 21:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
29%
Kiknek ajánlom ? Akiknek túl nehéz olvasmány az igényes irodalom.
2017. ápr. 4. 21:20
 2/19 anonim ***** válasza:
63%
14 vagyok. En imadom, kb egy hetig (miutan vegeztem vele) nem voltam kepes mast olvasni annyira "hozzaszoktam". Ugy ereztem h enis abba a tarsasagba tartozom, h veluk egyutt megyek ide oda meg ilyenek szoval szerintem hajra:)
2017. ápr. 4. 21:20
 3/19 A kérdező kommentje:

Első kommentelő nem voltam kiváncsi a kritikus megjegyzésedre.

Második kommentelő köszönöm a válaszod. Akkor lehet csak meg veszem majd. :)

2017. ápr. 4. 21:29
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is 15 voltam amikor először olvastam és imádtam. Nem rég megint elolvastam és még mindig imádom :D 18/L
2017. ápr. 5. 08:14
 5/19 anonim ***** válasza:
74%
Akkor azoknak a véleményére vagy csak kíváncsi, akiknek tetszett? Mert akkor felesleges volt kiírni a kérdést, inkább egyből meg kellett volna rendelned, hisz valójában eleve ezt akarod, nem?
2017. ápr. 5. 16:57
 6/19 anonim ***** válasza:
13%

Senkinek. Az olvasás egy jó dolog, mint ahogy a filmnèzés is. Ez a könyv olyan, mintha kereskedelmi tv-t néznél.

Keress inkább olyat, ami valóban színvonalas.

2017. ápr. 5. 17:13
 7/19 anonim ***** válasza:
88%

12-15 éves lányoknak. Szerintem érdemes lenne elolvasnod.

Egyébként attól, mert valami ponyva, még nem jelenti azt, hogy rossz és ez fordítva is igaz. Nehogy már az legyen a megvetendő dolog, hogy egy 15 éves kamaszlány nem a Háború és békét meg az Anna Kareninát olvassa legszívesebben, hanem valami könnyed, a saját korosztályáról szóló, saját korában játszódó könyvet. Azt hiszitek, nincs elég tanulnivaló az iskolában, hogy szerintetek egy 15 éves még akkor is dögnehéz olvasmányokkal bajlódjon, amikor este fáradtan beledől az ágyába? Van egy szó arra az emberekre, akik mindent mélységesen lenéznek, ami saját megítélésük szerint igénytelen, és azon vannak kibukva, hogy egy tizenéves lány a szabadidejében egy kimondottan tiniknek szóló könyvet olvas: sznob.

2017. ápr. 5. 17:38
 8/19 anonim ***** válasza:
35%
Kedves utolsó...az ilyen hozzáállások miatt lesznek kritikátlanok az emberek. Nem Anna Kareninat kell olvasni, hanem igényes könyvet, ami még lehet könnyed. De ez az Szjg nem az, viszont ha te leszólod, aki próbál ezen a tendencián segíteni, az elég nagy probléma. Nézz szét akármelyik generációban, a kereskedelmi tv-k kiölték az emberekből a minőségre való törekvést, de ha már könyvet olvasunk akkor annak legyen értelme is.
2017. ápr. 5. 18:15
 9/19 anonim válasza:
51%

Annak, akit érdekel. Márpedig téged érdekel, és igazából unalmadban tetted ki a kérdést, mert aki nem ajánlja senkinek, az hirtelen milyen rossz ember. És te már úgy is eldöntötted, hogy szeretnéd.

Én sosem akartam a kezembe venni, mert pont nem érdekelt a témája. Eleget vagyok iskolában, elég hiszti és nyáladzás van körülöttem, nem kell még olvasnom is. Tehát az olyan emberek, mint én, plusz az olyanok, akik olvasták és nem tetszett nekik, nem ajánlanák senkinek.

Akiknek tetszett, mindenkire rátukmálnák. Két véglet.

Mindenesetre nálunk hatodikban olvasták a lányok, 11-13 éves koruk körül, tehát gondolom felsősöknek és gólyáknak íródott alapvetően. De ahogy én is ötödikben Egy gésa emlékiratait olvastam, miért ne olvashatnál Szjg-t? Egyikőnk sem a célkorosztálya a könyvnek, ettől még lehet tetszeni fog.

17/L

2017. ápr. 6. 21:02
 10/19 anonim ***** válasza:
#8: A Szjg-ben képviselt értékeket én sem tartom helyénvalónak: túl nagy a hangsúly a ciki-menő dolgon, és a karakterek is vészesen sarkítottak. Ettől függetlenül mindenkinek volt olyan korszak az életében, amikor Szjg kaliberű dolgokat olvasott - valakinek 10, valakinek 15 éves korában -, aztán idővel mindenki továbblép a felnőttesebb, komolyabb könyvekre, de változó, hogy,ez kinek mikor következik be.
2017. ápr. 6. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!