SzJG-ről egy blogot érdemes lenne elkezdeni?! Többi lent.
Figyelt kérdés
Sosem írtam még blogot nem is probálkoztam még. De már írtam több rövidebb sztorit (volt köztük hosszabb is) és azt mondták elég jók. Úgy gondoltam akkor csinálok egy blogot mivel érdekelt is illetve szeretek csak úgy írni.. Mivel olyan dologról kellene írnom amit szeretek így a SzJG-t választanám. Lenne rá olvasó??! Vagy inkább hadjam??! Vagy esetleg más témában próbáljam ki magamm??! A válaszokat Köszönöm..2017. jan. 27. 23:46
1/3 anonim válasza:
Szjg semmi keppen se legyen alap. Hidd el, amennyien szeretnek, annyian tamadnanak is be erte. Szerintem azon a sztorin nincs mit feszegetni, hiaba uj szereplok stb.
Inkabb probalj meg egyedi lenni es sajat otletet felhasznalni.
2/3 anonim válasza:
Igaza van az előttem hozzászólónak. Ha fanfictionre gondolsz, azt meg még inkább ne, mert Lauráék rádküldenek valami ügyvédet. (igazuk is van)
3/3 A kérdező kommentje:
Oki. Köszönöm a segítséget! Elvetettem azt az ötletet. Kitalálok valami egyedibbet.
2017. jan. 29. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!