Melyik könyvvel/könyvekkel érdemes elkezdeni a Star Wars olvasását?
The Old Republic? Darth Bane? Esetleg valami más?
Olvastam, hogy sokszor akkora időbeli különbségek vannak, hogy nem mindig számít a sorrend, ez esetben a legjobbakkal kezdeném, nehogy kifogjak egy kevésbé jót, és kedvemet szegje :)
Ti mit ajánlanátok, mivel kezdjem?
Előre is köszi! :)
Azokat már láttam.
Játékokkal nem játszottam, valószínűleg nem is nagyon fogok (nincs hozzá túl jó gépem).
Viszont azt elfelejtettem mondani, hogy elsősorban olyat szeretnék olvasni, ami 'hivatalosan is el van fogadva'.. Tudom, hogy a jó könyv az jó könyv, akár rábólint a Disney vagy Lucas, akár nem, engem mégis zavarna, ha tudnám, hogy a hivatalos univerzumban nem létezik/nem történt meg, amit olvasok.. :/
Itt vannak a könyvek sorrendben összeszedve:
Kezdetnek szerintem válaszd ki azokat a könyveket, amik a számodra kedvenc két epizód között íródtak. :)
Én a klón kommandós sorozatot ajánlom
az a kedvencem ;)
Köszönöm a válaszokat!
Sajnálattal látom, hogy elég sok könyv nem része a hivatalos univerzumnak, kénytelen leszek megszegni a kis 'szabályomat'.. :)
Esetleg az Aftermath/ Utóhatás c. könyvet olvasta valaki közületek? Valahol olvastam, hogy ez egy kvázi bevezetés az új filmbe, ez mennyire igaz, ad valami pluszt az új filmhez?
"Sajnálattal látom, hogy elég sok könyv nem része a hivatalos univerzumnak,"
Amikor a Disney megvette a jogokat, a korábbi regények átkerültek a Legendák-ba, s csak a filmes könyvek és az újak maradtak a kánonban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!