Milyen Star Warsos könyvet érdemes elolvasni?
Eddig csak a filmeket làttam, ès gondoltam ideje lenne pàr Star Warsos könyvet elolvasnom.Csak hàt van egy csomò ilyen könyv ès mind megvenni egy vagyon lenne.Szòval milyen SW -es könyvet olvassak el?
Ès mèg egy kèrdès: Antikvàriumba, esetleg a vàrosi könyvtàrban mennyi az esèly hogy talàlok ilyen könyveket?
Ha Pesten, vagy a környéken laksz, akkor itt nézz körbe, de rendelni is lehet:
Amúgy rengeteget lehet venni könyvesboltokban is. Én elsőnek a Thrawn-trilógiát olvastam el, amit könyvesboltokban is meg lehet kapni.
Szerintem, ahogy feljebb már említették a Thrawn-trilógiával érdemes kezdeni, ami kicsivel a 6. rész után játszódik. Aztán jöhet, ami jobban érdekel, pl. Jedi Akadémia trilógia, Republic Commando sorozat, Kirajzás, esetleg a Darth Bane könyvek (főként az első, a többi nem olyan jó), stb.
Persze ha téged a filmek utáni időszak nem izgat annyira, akkor kezdhetsz mással is, de szvsz a Thrawn-trilógia pont jó az elején.
Amik nekem NEM tetszettek, de sok más olvasónak sem, az a Jedik gyermekei és az Alkonybolygó. A Star Wars Junior sorozat sem lett közönség kedvenc, nem is került be a fandomba.
Könyvtárban szerintem biztos lesznek kötetei.
Itt meghallgathatsz pár kritikát:
az attól függ:
1 inkább a SW előtt akkor Darth Bane trilógia vagy Árulás
2 inkább SW közben akkor Republic Commando
3 inkább SW után akkor Thrawn trilógia
egyébkén itt kb az összeset megrendelheted: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!