Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Killing Stalking manga?

Killing Stalking manga?

Figyelt kérdés
Beteg vagyok, hogy aranyosnak tartom?

2017. jan. 12. 19:29
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
100%

Az eszem megáll, hogy mennyi kiskorú olvassa ezt a manhwát. De válaszolva a kérdésre: szerintem nem, csak ne magasztald fel annyira Sangwoo-t. ;)

Mellékesen szerintem KICSIT hasonlít a Hannibal-hoz (sorozat) a KS atmoszférája.

2017. aug. 5. 02:05
 22/26 anonim válasza:
Hol tudom elolvasni magyarul az egeszet?
2017. aug. 8. 21:49
 23/26 anonim ***** válasza:
magyarul az egészet sehol nem fogod tudni elolvasni, hacsak el nem vállalja valaki a fordítását, ami el fog tartani egy ideig. Csak angolul.
2017. aug. 9. 22:17
 24/26 0Üres0 válasza:

Anime addicts on fennt van 62 részig magyarul

Én most folytatom 63 tól 67 részig.

MERT senki nem képes megcsinálni

2020. jan. 1. 01:28
 25/26 anonim válasza:

én most olvastam el a 65. részig, és nagyon jó. első manwhám(vagy mi) és wao. nagyon beteg, ki is akadtam, pedig nekem is vannak érdekes sztorijaim. 😅

ha valaki esetleg tudja hol van fent a 66., és a 67. rész, akkor légyszives árulja el nekem :(( illetve hol bírom eretediben olvasni, mert fogalmam sincs hova van feltéve, hiába kerestem 2 órán keresztül :/

2020. aug. 6. 04:49
 26/26 anonim ***** válasza:
ijj en animeaddictson nem talalom..
2021. febr. 24. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!