Killing Stalking manga?
*pszichológiai
*borderline személyiségzavar
Uh...Szerintem mindkettő mutatja a borderline jeleit, Bum az állandó szorongással meg irreális reakciókkal (nem szökik meg), érzelmi kitörésekkel, Sangwoonak meg totál szélsőséges hangulatváltozásai vannak,befigyel még egy kis anyakomplexus és szadizmus, mondhatnánk rá hogy sima pszichopata, de nem, mert érzelmileg neki is állandó kilengései vannak!
Hátha kiokosodunk, eddig minden esetre nagyon jó képregény. Az aranyostól azért fényévekre van persze.
Rohadt jó manhwa, de semmiképpen sem aranyos. És kérdező, nem, nem aranyos az, hogy Sangwoo néha napján nem akkora büdösg*ci, és esetleg kedves Bummal - csak azért, hogy utána megint belerúghasson.
Mentálisan nem oké a gyerkőc, és ezt Koogi zseniálisan ábrázolja benne.
Egyébként nem tudom minek veri a nyálát manapság mindenki a pszichókra, Joker, Sangwoo... az rendben van, ha érdekesnek tartod a karakterét, én is annak tartom, de szerethetőnek semmiképpen sem.
"Én 14 éves vagyok, viszont érettségileg egy felnőtt szintjén állok. Felnőtteknek szóló regényeket olvasok... "
Édes hogy próbálkozol, én is ilyesmi voltam 12 évesen, special snowflake syndrome, de azért messze vagy attól hogy akármilyen tekintetben is egy átlag felnőtt szintjén legyél (én sem vagyok a 16 évemmel). Ne akarj érettebbnek tűnni a korodnál, főleg ne ilyen görcsösen. Az, hogy szeretsz felnőtteknek szóló cuclikat olvasni igazán remek - a korosztályodban sokan ilyenek még, mégsem vagytok egy felnőtt szintjén. Elvégre okkal felnőtt a felnőtt, okkal gyerek a gyerek :)
1. Nem manga, hanem manhwa :)
2. Nem teljesen igaz, hogy kortól függ az olvasása hiszen én is fiatal vagyok mégis nagyon is átjött a jelentése (egyébként zseniális). Persze ha egy "átlag" 12 éves elkezdi olvasgatni nem kizárt hogy kisebb sokk fogja érni... A lényeg hogy az értelmi szintedtől és a felfogó képességedtől függ hogy megnézheted-e.
3. Az aranyosnak tartás, eléggé túlzás (számomra) de szerintem mindenki vegyes érzelmekkel fogadta ezt a webcomic-ot. Számomra ez egy tökéletes esély belátást kapni a borderline személyiségzavar különböző tüneteire. Meg hát abba a betegségbe amiben a másik karakter szenved, még nem jöttem rá hogy az mi lehet:D Na és ha te ezt aranyosnak tartod, akkor egészségedre én nem ítéllek el miatta:/
4. Még valami! Ha valaki nézte a Yuri On Ice-t és hallotta hogy a KS hasonlít rá akkor csak szerényen szólok hogy nem, ez egy kicsit sem hasonlít rá:)
Szerintem zseniális a cucc, amint elolvastam a magyarul kint lévő fejezeteket, angolul is fojtattam... Egyszerűen fantasztikus.. , alapból magasabb ilyen téren a "tűrèshatárom" szóval ami mások szerint beteg.. Az szerintem is az, csak nekem tetszik xd
De rájöttem hogy ez a manhwa sokkal több ennél :) nem csak egyszerű psychopathic love, egy egyszerű szado-mazo, vagy egy "fifty shades of Gray" (nem bírom azt a filmet) hanem nagyon erős pszichológiai, lelki szálak is vannak benne. Biztos vagyok benne, hogy nem találom, fogom fel mindegyiket, de ettől függetlenül nagy lelkesedéssel olvasom továbbra is a fejezeteket :) (és remélem hogy Bum nem fogja megölni magát, mert az ilyen történetekben az szokott lenni :c, de én többet várok az alkotótol c:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!