Szerintetek mely mangák érdemelnének meg anime adaptációt?
Horimiya! Annyira bírom ezt a mangát, és csak egy ilyen semmilyen izécucc ovát csináltak hozzá. :D
Meg a Tomo-chan wa Onnanoko. Általában nem bírom a yonkomákat, de ez valami állati jó. Mondjuk egyik sem az a húdemélysztoris dolog, inkább csak humoros, jó kis kikapcsolódás.
Húh, szerintem a Defense Devil érdemelne anime verziót. Van egy tök jó világa, vicces, a harcok, irtó jók, a főszereplők szimpatikusak, a emberi sorsok teljesen átérezhetőek. Egy jó és érdekes animét lehetne belőle csinálni, de senki se akar! Bezzeg a hype-olt és fanservise-es mangákból hamar animét csinálnak!
De a remény hal meg utoljára, a Parasyte több évtizedet várt mire animét csináltak belőle.
A Horomiya-val teljes mértékben egyet értek :)
Szerintem jó lenne méh a Hana to Akuma; Oiran girl; Reimei no Arcana és Sora Log.
Mindegyik romantikus :D de persze rengeteget ide tudnék még sorolni, de egy fél nap nem lenne rá elég XD
Hiyokoi
Kyou Koi wo Hajimemasu
-ezekből van ova, de szerintem megérdemelnének sorozatot is.
Happy Marriage
Cat Street
Burning Love!!
Absolute Boyfriend
Sora wa Akai Kawa no Hotori
A Defense Devil-el totál egyetértek. Nagyon jó alapanyag. Ezenkívül az Árnybíró is érdemelne egy rendes sorozatot.
Továbbá:
20th Century Boys
Slayers (light novel, de jó lenne végig látni animében)
Painting Warriors
Platinum End - mondjuk ez még korai
Eggyértelműen a Noblesse
Csak egy OVA epizódot kaptunk belőle, de az nagyon kevés.
Én elvárnák egy anime adaptációt.
Berserk és Tokyo Ghoul megérdemelne egy NORMALIS animét.
Ami még olyan, hogy jó lenne:
The Breaker (és Breaker New waves), Tower of God
Köszönöm a válaszokat!
#7-es örülök, hogy egy véleményen vagyunk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!