Ajánlanátok egy könyvet aminek, nagyon eredeti története van?
Figyelt kérdés
14 és fél éves srác vagyok, általában a szórakoztató irodalmat olvasok, de a komolyabb műveket sem vetem meg. Lehetőleg ne ilyen vámpíros, tini történeteket írjatok. Szeretem a posztapokaliptikus, a thriller, és az olyan könyveket, amiknek egyedi témájuk van (pl. Dexter könyvek, Az út), vagy nagyon csavaros végkifejlet (Viharsziget).2010. máj. 2. 20:01
1/8 anonim válasza:
Bulgakov: A mester és Margarita
S. King: Setét Torony (7 kötet)
J. Fowles: A lepkegyűjtő
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a krimit szereted-e, de ha igen, akkor az Agatha Christie könyveket nagyon ajánlom. A végén tuti, hogy nem az lesz, amire számítasz. Ez 100%!
4/8 anonim válasza:
Brian W. Aldiss: Földburok
Terminus
5/8 anonim válasza:
Chuck Palahniuk : Halálkultusz , Harcosok Klubja
6/8 anonim válasza:
Chuck Palahniuk-tól inkább a Pygmy-t olvasd!
7/8 anonim válasza:
Ha klasszikus könyvet szeretnél ajánlom Anne Rice: Interjú a Vámpírral c. könyvét, illetve Agatha Christie: Tíz kicsi néger c. regényét különösen! Jó szórakozást!
8/8 anonim válasza:
E.E. Knight "A leigázott Föld" sorozata
-A Farkas Útja
-A Macska választása
Eddig csak ez a kettő jelent meg de folyamatosan zaklatom a kiadót a folytatás miatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!