Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ajánlanátok nekem egy boltot...

Ajánlanátok nekem egy boltot ahol új eredeti Puma vagy Nike cipőt lehet vásárolni olcsón 10 000Ft alatt?

Figyelt kérdés
Itt az ősz, nézegettem ezeket a Puma First Round cipőket is vagy Puma The Key Plush ami igen csak tetszik de mindegyik húsz fölött volt a webshopban na meg a plázákban se lehet olcsóbban hozzájutni sajnos.
2010. szept. 2. 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Deichmannban van a Most Wanted kollekció. Puma, Adidas és Nike cipők vannak 9990-ért, de nem tudom, hogy az általad említettek is benne vannak-e...
2010. szept. 2. 14:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Premier Outlet (ha jól emlékszem, az a Biatorbágyi). Én 2 hónapja vettem ott egy tök jó Nike cipőt, fehér és zöld rajta a pipa. 6700Ft volt. :) Általában mindig van ott valami akció, oda érdemes elnézned. 16/L
2010. szept. 2. 19:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is a Diechmannt akartam írni. Most ez az új kollekció, az alap Deichmann-árakat nézve, egész biztos 10e alatt van. Azt ugyan nem tudom, hogy a te stílusodban találsz-e majd ott cipőket, de talán megéri rápillantani.
2010. szept. 2. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!